Uefa Champions League: Μπάγερν Μονάχου – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Aπόψε στις 22:00 στο MEGA
Η ποδοσφαιρική βραδιά ξεκινά στις 21:30 με απευθείας συνδέσεις με τα ευρωπαϊκά γήπεδα και ρεπορτάζ από την προετοιμασία των δύο ομάδων.
To MEGA ανοίγει την αυλαία της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League με το σούπερ ντέρμπι ανάμεσα στη Μπάγερν Μονάχου και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ζωντανά απόψε στις 22:00.
Η Μπάγερν Μονάχου με την προσθήκη του Χάρι Κέιν, αντιμετωπίζει στην «Allianz Arena» τους «κόκκινους διαβόλους» σε ένα ματς με αέρα τελικού, με το οποίο ανοίγει η επιβλητική πρεμιέρα της διοργάνωσης. Τον αγώνα περιγράφει ο Αντώνης Κατσαρός.
Η ποδοσφαιρική βραδιά ξεκινά στις 21:30 με απευθείας συνδέσεις με τα ευρωπαϊκά γήπεδα και ρεπορτάζ από την προετοιμασία των δύο ομάδων. Μετά το τέλος των αναμετρήσεων, ακολουθεί το Post–Game με τις καλύτερες φάσεις της 1ης αγωνιστικής, με έμφαση στους αγώνες Ρεάλ Μαδρίτης – Ουνιόν Βερολίνου, Άρσεναλ – Αϊντχόφεν και Μπράγκα – Νάπολι. Παράλληλα, η αθλητική ομάδα του MEGA μεταφέρει πλούσιο ρεπορτάζ για το ντεμπούτο Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στους ομίλους του UEFA Europa League και του ΠΑΟΚ στο UEFA Europa Conference League.
Η καρδιά της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης, UEFA Champions League χτυπά για μια ακόμη σεζόν στο MEGA!
Παρουσίαση: Μένιος Σακελλαρόπουλος, Αντώνης Καρπετόπουλος
Αρχισυνταξία: Δήμος Μπουλούκος, Γιώργος Μαζιάς
ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΣΤΙΣ 22:00
PRE–GAME ΣΤΙΣ 21:30
POST–GAME ΣΤΙΣ 24:00
#UCLMegaTV
Ολες οι Ειδήσεις
- «Ο ελέφαντας που ήθελε να αδυνατίσει»: Ο Ιάκωβος Γκόγκουα υπογράφει μια τρυφερή ιστορία για την αυτοαποδοχή
- Champions League: Αυτά τα δύο αστέρια της Ρεάλ δεν θα παίξουν στον αγώνα με την ΑΕΚ
- Χειροβομβίδες, εκβιασμοί και απόπειρα δολοφονίας: Πέντε συλλήψεις για τη δράση εγκληματικής οργάνωσης στην Αθήνα
- Αδιανόητο: Πέθανε ο ποδοσφαιριστής της Τενερίφης Χεσούς Ντε Μιγκέλ – Είχε συγκρουστεί με αντίπαλο
- Μητσοτάκης: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την ΑΑΔΕ και το Ελληνικό FBI» – Πυρά προς τον Τσίπρα
- Υπόθεση ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Στον ανακριτή τέσσερις κατηγορούμενοι – «Δεν ντρέπεστε;» φώναζε ο κόσμος (βίντεο)
- Κακοκαιρία «Agneta»: Σε συναγερμό για ισχυρές καταιγίδες – Πότε υποχωρούν τα φαινόμενα
- Στις κάλπες οι ΗΠΑ: Οι κρίσιμες αναμετρήσεις και ο φόβος του Τραμπ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook