Ο σεφ Ανδρέας Λαγός, με αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, καλλιτέχνες, δημοσιογράφους και ηθοποιούς, μαγειρεύει, πλημμυρίζοντας την κουζίνα της «ΠΟΠ Μαγειρικής» με διατροφικούς θησαυρούς της Ελλάδας.

Η «ΠΟΠ Μαγειρική», η αγαπημένη εκπομπή με τον σεφ Ανδρέα Λαγό, κάθε ημέρα, στις 14:00,  μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, μας ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, αποδεικνύοντας ότι η μαγειρική μπορεί να εκτοξεύσει τις αισθήσεις σώματος και νου.

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η εκπομπή που μας μαθαίνει όλους τους θησαυρούς της ελληνικής υπαίθρου, έρχεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, με νέες συνταγές, εκλεκτούς καλεσμένους και μοναδικές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές.

Ο σεφ Ανδρέας Λαγός, με αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, καλλιτέχνες, δημοσιογράφους και ηθοποιούς, μαγειρεύει, πλημμυρίζοντας την κουζίνα της «ΠΟΠ Μαγειρικής» με διατροφικούς θησαυρούς της Ελλάδας. Εκατοντάδες ελληνικά, αλλά και κυπριακά προϊόντα ΠΟΠ και ΠΓΕ αξιοποιούνται μέσα από δημιουργικές, ευφάνταστες, αλλά και γρήγορες και οικονομικές συνταγές.

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023, στις 14:00
Επεισόδιο 16ο: «Κεφαλογραβιέρα, μακροκρέμμυδα Σάμου
Καλεσμένος στην εκπομπή ο Χρήστος Λούλης»

Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023, στις 14:00, στο στούντιο της «ΠΟΠ Μαγειρικής» έρχεται ο δημοφιλής ηθοποιός Χρήστος Λούλης, ο οποίος μέσα από τη σειρά της ΕΡΤ Όρκος ΙΙ, έχει δώσει το στίγμα του στην ελληνική μυθοπλασία.
Ο γνωστός ηθοποιός μαζί με τον Ανδρέα Λαγό μαγειρεύουν δύο υπέροχες συνταγές, με κεφαλογραβιέρα και μακροκρέμμυδα Σάμου, δημιουργώντας μοναδικά και γευστικότητα πιάτα.
Ο Χρήστος Λούλης μάς αποκαλύπτει τα νέα του επαγγελματικά σχέδια, ενώ εκμυστηρεύεται τις δικές του μαγειρικές ικανότητες.

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023, στις 14:00
Επεισόδιο 17ο: «Αρσενικό Νάξου, ψιρούκι Έβρου
Καλεσμένη στην εκπομπή η Άρια Αγάτσα»

Την Τρίτη 3 Οκτωβρίου, στις 14:00, το στούντιο της «ΠΟΠ Μαγειρικής» γεμίζει αρώματα και γεύσεις, με τον Ανδρέα Λαγό να υποδέχεται μία από τις πρωτοπόρους του αθλητικού ρεπορτάζ!
Μία από τις πρώτες γυναίκες που ασχολήθηκε με το αθλητικό ρεπορτάζ, η Άρια Αγάτσα μαγειρεύει με τον Ανδρέα Λαγό, δύο συνταγές. Το πρώτο πιάτο με αρσενικό Νάξου και το δεύτερο με ψιρούκι Έβρου, ταξιδεύοντας τον τηλεθεατή από τα νησιά μέχρι την ακριτική Ελλάδα.

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023, στις 14:00
Επεισόδιο 18o: «Φασόλια γίγαντες Κάτω Νευροκοπίου,
πευκοθυμαρόμελο Κρήτης
Καλεσμένος στην εκπομπή ο Χάρης Γρηγορόπουλος»

Την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023, στο στούντιο της εκπομπής της εκπομπής «ΠΟΠ Μαγειρική» εισβάλλει ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς, ο Χάρης Γρηγορόπουλος δημιουργώντας με τον Ανδρέα Λαγό μικρά γευστικά θαύματα.
Χρησιμοποιώντας μοναδικά ελληνικά προϊόντα, όπως Φασόλια γίγαντες ελέφαντες Κάτω Νευροκοπίου και πευκοθυμαρόμελο Κρήτης ταξιδεύουν τον τηλεθεατή στις δύο άκρες της χώρας.

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023, στις 14:00
Επεισόδιο 19ο: «Χαλούμι, σταφίδα σουλτανίνα Κρήτης
Καλεσμένη στην εκπομπή η Ινέ Αλεξάκη»

Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023, ο Ανδρέας Λαγός στο στούντιο της «ΠΟΠ Μαγειρικής», υποδέχεται μια γνωστή influencer που έχει αλλάξει το νόημα πλέον της αγγλικής γλώσσας στη χώρα! Η Ινέ Αλεξάκη μαζί με τον Ανδρέα Λαγό δημιουργούν δύο πιάτα με μοναδικά προϊόντα από Έλληνες παραγωγούς.
Το πρώτο πιάτο είναι με χαλούμι κατευθείαν από την Κύπρο και το δεύτερο πιάτο είναι με σταφίδα σουλτανίνα Κρήτης, ενώ μαθαίνουμε πως παραδοσιακές ελληνικές εκφράσεις μεταφράζονται στα αγγλικά.

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023, στις 14:00
Eπεισόδιο 20ό: «Γραβιέρα Αγράφων, λουκούμια Γεροσκήπου
Καλεσμένος στην εκπομπή ο Μιχάλης Ζαμπίδης»

Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023, ο Ανδρέας Λαγός υποδέχεται στο στούντιο της εκπομπής «ΠΟΠ Μαγειρική» έναν από τους πιο διάσημους Έλληνες αθλητές, έναν άνθρωπο με αμέτρητα μετάλλια που έχει κάνει γνωστό το όνομα της χώρας σε όλη την υφήλιο.
Ο Μιχάλης Ζαμπίδης έρχεται στην «ΠΟΠ Μαγειρική» και πέρα από τον αθλητισμό μας δείχνει τις ικανότητές του και στη μαγειρική. Με δύο σπουδαία ελληνικά προϊόντα, τη γραβιέρα Αγράφων και τα λουκούμια Γεροσκήπου, δημιουργούν μία γευστική πανδαισία.

Γιατί η μαγειρική μπορεί να είναι ΠΟΠ!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook