Ένας αγώνας που κόβει την ανάσα στο «Ντραγκάο». Οι «δράκοι» του Οπόρτο κόντρα στην ποδοσφαιρική μηχανή του Τσάβι Ερνάντεθ.

To MEGA φέρνει ζωντανά στις οθόνες μας το σούπερ ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League, ανάμεσα στην Πόρτο και την Μπαρτσελόνα, αύριο Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 22:00.

Ένας αγώνας που κόβει την ανάσα στο «Ντραγκάο». Οι «δράκοι» του Οπόρτο κόντρα στην ποδοσφαιρική μηχανή του Τσάβι Ερνάντεθ. Επτά Κύπελλα Champions League, τέσσερα Κυπελλούχων, έξι Europa League, έξι Super Cup, πέντε Διηπειρωτικά, 57 πρωταθλήματα, 50 κύπελλα και ένας γαλαξίας αστέρων κοσμούν τη μονομαχία της ιβηρικής που θα μεταδώσει απευθείας το MEGA.

Μια τιτανομαχία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που θα κρίνει, σε μεγάλο βαθμό, την πρωτιά του 8ου ομίλου. Αμφότερες ξεκίνησαν με νίκη το φετινό UEFA Champions League. Οι Πορτογάλοι πέρασαν με 3-1 από το ουδέτερο Αμβούργο κόντρα στη Σαχτάρ, ενώ οι «μπλαουγκράνα» διέλυσαν με 5-0 την Αντβέρπ στη Βαρκελώνη. Θα σταματήσει η σκληροτράχηλη άμυνα των Πορτογάλων τον Λεβαντόφσκι και την παρέα του;

Τον αγώνα περιγράφει ο Αντώνης Κατσαρός.

Η ποδοσφαιρική βραδιά ξεκινά στις 21:30 με απευθείας συνδέσεις με τα ευρωπαϊκά γήπεδα και ρεπορτάζ από την προετοιμασία των δύο ομάδων. Μετά το τέλος των αναμετρήσεων, ακολουθεί το PostGame με τις καλύτερες φάσεις της 2ης αγωνιστικής, με έμφαση στους αγώνες Ντόρτμουντ – Μίλαν, Νιούκαστλ – Παρί Σεν Ζερμέν και Σέλτικ – Λάτσιο.

Παράλληλα, η αθλητική ομάδα του MEGA μεταφέρει πλούσιο ρεπορτάζ για τις δύσκολες αποστολές Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στους ομίλους του UEFA Europa League και του ΠΑΟΚ στο UEFA Europa Conference League.

Η καρδιά της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης, UEFA Champions League χτυπά για μια ακόμη σεζόν στο MEGA!

Παρουσίαση: Παναγιώτης Περπερίδης, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Αντώνης Καρπετόπουλος

Αρχισυνταξία: Δήμος Μπουλούκος

ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 

ΠΟΡΤΟ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΣΤΙΣ 22:00

PREGAME ΣΤΙΣ 21:30

POSTGAME ΣΤΙΣ 24:00

 

#UCLMegaTV

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook