Ο δρομέας με το ρεκόρ Γκίνες και την 20η συμμετοχή εφέτος στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας
Στις 12 Νοεμβρίου το κορυφαίο δρομικό γεγονός με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ
Όνειρο ζωής για πολλούς η συμμετοχή, έστω και για μια φορά, στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που εφέτος γιορτάζει τα 40 του χρόνια.
Για κάποιους άλλους οι μαραθώνιες διαδρομές είναι τρόπος ζωής. Ένας από αυτούς είναι και ο 47χρονος Κωνσταντίνος Χουβαρδάς, ο οποίος πέρυσι κατάφερε κάτι για το οποίο θα καταχωρηθεί στο βιβλίο Γκίνες. Έτρεξε σε διάστημα επτά εβδομάδων επτά διαδοχικούς Μαραθωνίους!

Στις 12 Νοεμβρίου, θα πάρει μέρος για 20η φορά στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, Μεγάλος Χορηγός του οποίου είναι για ακόμη μια χρονιά ο ΟΠΑΠ, που στηρίζει διαχρονικά τον ελληνικό αθλητισμό.
Ο Κωνσταντίνος Χουβαρδάς μιλάει για τη δική του διαδρομή στον Μαραθώνιο της Αθήνας:
Ολες οι Ειδήσεις
- Γεωργιάδης για Κωνσταντοπούλου: «Με είπε επίτηδες παιδοβιαστή, της έστειλα εξώδικο, να ζητήσει συγνώμη, θα της κάνω αγωγή»
- «Μεγάλη Εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη – Απόψε τα μεσάνυχτα με θέμα το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Αγρότες: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις, κλείνουν και τις παρακαμπτήριες οδούς – «Όχι σε διάλογο με την κυβέρνηση» (βίντεο)
- Η Ελλάδα παρέλαβε την πρώτη Belharra – Δένδιας: Δημιουργούμε το ισχυρότερο Πολεμικό Ναυτικό της ιστορίας του ελληνισμού (βίντεο)
- Ευγενία Σαμαρά, Λάμπρος Φισφής και Βασίλης Μαυρογεωργίου στέλνουν μήνυμα γιορτινής προσφοράς – Πραγματοποιούν παιδικές ευχές μέσα από τα Ευχοστολίδια και μας καλούν να κάνουμε το ίδιο
- Χωρίς αντίπαλο το τελευταίο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» του 2025 κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης
- ΕΡΤ1: Τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού δίνουν ραντεβού στην #Παρέα – Οι ξεχωριστοί φίλοι του Δημήτρη Γιαρμενίτη (Β’ Μέρος) – Σάββατο 20.12.2025, στις 22:00
- H μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis – Απόψε στις 19:45 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook