Ζήσε την κορυφαία ποδοσφαιρική μάχη, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, αυτήν την Κυριακή στις 19:30, στην κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6!

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, σε ένα ντέρμπι αιωνίων που δεν θέλει να χάσει κανείς!

Την Κυριακή 22/10 τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το μεγάλο παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Μπείτε από νωρίς στο ρυθμό του αγώνα με τα τελευταία νέα των ομάδων και στις 19:30 ζήστε φάση προς φάση το απόλυτο ντέρμπι κορυφής της 8ης αγωνιστικής.

Το πρόγραμμα της ημέρας αρχίζει στις 16:00 με την εκτός έδρας δοκιμασία της ΑΕΚ στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, ενώ την ίδια ώρα διεξάγεται η αναμέτρηση Κηφισιά-ΟΦΗ και στις 18:30 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος.

Η αυλαία ανοίγει την Παρασκευή 20/10 στις 20:30 με το ματς Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα και το Σάββατο 21/10 παίζουν Παναιτωλικός-Βόλος στις 17:30 και Άρης- Πανσερραϊκός στις 20:00.

Μετά το τέλος των αγώνων ακολουθεί ρεπορτάζ, αναλύσεις και ανοιχτά μικρόφωνα για τους ακροατές, για σχολιασμό του ντέρμπι αιωνίων και όλης της υπόλοιπης αγωνιστικής δράσης.

Ζήσε την κορυφαία ποδοσφαιρική μάχη, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός,

αυτήν την Κυριακή στις 19:30, στην κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6!

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook