Η πολυαναμενόμενη σειρά του Βασίλη Κεκάτου έρχεται την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στις 23:10 στο MEGA

Μία ονειρικά ευαίσθητη αλλά και αφοπλιστικά ειλικρινής σειρά, με δυνατές δόσεις συγκίνησης και σωτήριου χιούμορ έρχεται την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στις 23:10 στο MEGA.

Το «Milky Way» σε σενάριο και σκηνοθεσία Βασίλη Κεκάτου, θα μας ταξιδέψει σε έναν πρωτόγνωρο τηλεοπτικό Γαλαξία!

Oι ήρωες του «Milky Way» έχουν όλες τις αποχρώσεις, όπως ακριβώς όλοι οι πραγματικοί άνθρωποι. Είμαστε και καλοί και κακοί και αστείοι και συγκινητικοί και αδύναμοι και δυνατοί, είμαστε χίλια δυο πράγματα την ίδια στιγμή. Οι χαρακτήρες του Βασίλη Κεκάτου είναι αληθινοί και πολυδιάστατοι και αυτό ακριβώς είναι που απογειώνει μία ιστορία που πατάει πολύ γερά στα πόδια της. Όλοι είναι γειωμένοι, ανώμαλα προσγειωμένοι, αλλά έχουν το βλέμμα στον ουρανό, ψάχνοντας από μία διαφορετική παρηγοριά ο καθένας: τα σύννεφα, το Διάστημα, έναν ευσπλαχνικό θεό.

Γνωρίστε τους γονείς των κεντρικών ηρώων και πώς διαμορφώνονται οι σχέσεις μεταξύ τους.

 

Ελένη (Γιούλικα Σκαφιδά): Η μητέρα της κεντρικής ηρωίδας, της Μαρίας. Είχε άλλα όνειρα για τη ζωή της, αλλά τελικά έκανε από νωρίς οικογένεια και έπιασε δουλειά σε εργοστάσιο γάλακτος. Υπερπροστατευτική με τη μονάκριβη κόρη της, βρίσκει καταφύγιο στη θρησκεία και κάνει πιο ουσιαστικές συζητήσεις με τον ιερέα της τοπικής εκκλησίας, παρά με τον άντρα της. Ο γάμος της περνά μία υπόγεια αλλά και εκκωφαντική κρίση, που θα την οδηγήσει να βγει έξω από τη ζώνη ασφαλείας της και να αναζητήσει όλα όσα δεν μπορεί να έχει πλέον από εκείνον.

Γιώργος (Ανδρέας Κωνσταντίνου): Ο πατέρας της Μαρίας, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία και την αποκαλεί χαϊδευτικά «καροτάκι» λόγω των κόκκινων μαλλιών της. Είναι τρυφερός μαζί της και συχνά ξεστομίζει φιλοσοφίες με τη φυσικότητα ενός πραγματικά απλού ανθρώπου: «Ξέρεις τι λένε όταν αρχίζει το κρύο νωρίς; Ότι το καλοκαίρι θα ‘ναι δύσκολο. Παίρνει εκδίκηση…». Ήταν εναερίτης μέχρι τη στιγμή που έπεσε από μεγάλο ύψος και κόντεψε να πεθάνει. Εξαιτίας αυτού του εργατικού ατυχήματος έχασε τη δουλειά του και κλείστηκε πολύ στον εαυτό του. Είναι ένας πολύ ευαίσθητος και μοναχικός άνθρωπος.

 

Μάρω (Θέμις Μπαζάκα): Η μητέρα της Ελένης και γιαγιά της κεντρικής ηρωίδας, της Μαρίας. Μοιάζει αλλοπαρμένη, μιλάει συχνά μόνη της, αλλά δίνει την αίσθηση ότι κάνει διάλογο. Έχει τη δική της φιλοσοφία για τη ζωή, μία αξιοζήλευτη στωικότητα και όταν μάθει για την εγκυμοσύνη της Μαρίας, θα τη στηρίξει με έναν πολύ πρωτότυπο και συγκινητικό τρόπο.

Άκης (Ακύλλας Καραζήσης): Ο πατέρας του Τζο. Ένας φαινομενικά άξεστος αλογατάρης, με καλά κρυμμένες ευαισθησίες. Μοναχικός και τραχύς, που όμως έχει κάτι από την ανώτερη ευφυία και ενσυναίσθηση των αλόγων που φροντίζει. Προσπαθεί να διαχειριστεί τις σεξουαλικές επιλογές του γιου του και ενώ δεν του είναι εύκολο, καταφέρνει να τον πλησιάσει μέσα από συγκινητικές σιωπές αλλά και απελευθερωτικά αστείους διαλόγους. Όπως για παράδειγμα, όταν πασχίζει να του μάθει να κάνει δουλειές στον στάβλο και να κρατάει σωστά την τσουγκράνα: «Τι φοβάσαι; Μην χαλάσεις τα βαμμένα νύχια σου; Πού τέτοια τύχη!». Πολλές φορές η εξωτερική σκληρότητα κρύβει την πιο ευαίσθητη καρδιά.

Πρωταγωνιστούν: Κορίννα Ντουλλάαρτ, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Γιούλικα Σκαφιδά, Θέμις Μπαζάκα, Ακύλλας Καραζήσης, Αργύρης Μπακιρτζής, Μαρία Καλλιμάνη, Σοφία Κόκκαλη, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Τόνια Σωτηροπούλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Στυλιάνα Ιωάννου, Ναταλία Σουίφτ, Αφροδίτη Καποκάκη, Ευαγγελία Καμάρα, Ιώκο Ιωάννης Κοτίδης, Ξένια Ντάνια, Πρόδρομος Τσινικόρης, Σταύρος Τσουμάνης, Βίκυ Μαϊδάνογλου, Τζέο Πακίτσας, Κασσιόπη Κλέπκου, Αλέξανδρος Βούλγαρης.

Guest stars: Λαέρτης Μαλκότσης, Νίκος Καραθάνος, Ιβάν Σβιτάιλο, Κίμων Κουρής, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Άλκηστις Πουλοπούλου, Ελένη Φουρέιρα.

Παραγωγή: FOSS PRODUCTIONS 

«MILKY WAY»

ΈΡΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 23:10 ΣΤΟ MEGA

To «Milky Way» μετά το τέλος του κάθε επεισοδίου θα είναι διαθέσιμο on demand αποκλειστικά στο Vodafone TV.

#MilkyWay

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook