O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» επισκέπτονται επίσης την επαρχία Νινχ Μπινχ όπου θαυμάζουν την παγόδα Μπιχ Ντονγκ, η οποία είναι σκαρφαλωμένη επάνω σε λόφο και περικλείεται από πυκνή βλάστηση.

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» συνεχίζουν το ταξίδι τους στο Βιετνάμ, μια χώρα γεμάτη εκπλήξεις, αυτό το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 20:00 στο OPEN!

Στην επαρχία Μάι Τσάου συναντούν εθνικές μειονότητες του Βιετνάμ. Ανακαλύπτουν τον τρόπο ζωής της φυλής Μουόνγκ, επισκέπτονται ένα σπίτι αλλά και το πολιτιστικό κέντρο της φυλής των Τάι, όπου μαθαίνουν παραδοσιακούς χορούς και συναντούν τους ανθρώπους της φυλής Χμόνγκ με τις χαρακτηριστικά πολύχρωμες φορεσιές.

Στη συνέχεια, στο Μοκ Σάου κάνουν βραδινή βόλτα στην πόλη όπου έχουν τη δυνατότητα να δουν πώς διασκεδάζουν οι κάτοικοί της, σοκάρονται με τις εικόνες που αντικρίζουν στην τοπική αγορά και επισκέπτονται την κρεμαστή γυάλινη γέφυρα που κόβει την ανάσα, η οποία έχει μπει και στο Ρεκόρ Γκίνες.

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» επισκέπτονται επίσης την επαρχία Νινχ Μπινχ όπου θαυμάζουν την παγόδα Μπιχ Ντονγκ, η οποία είναι σκαρφαλωμένη επάνω σε λόφο και περικλείεται από πυκνή βλάστηση. Τέλος, μένουν έκπληκτοι από τη μοναδική ομορφιά που προσφέρει στον επισκέπτη η περιοχή Τρανγκ Αν, όπου κάνουν μία ονειρική βαρκάδα.

«ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση: Κάθε Σάββατο στις 20:00 στο OPEN!

Δείτε το τρέιλερ:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook