Η ανακοίνωση του σταθμού για τους αγώνες και τις μεταδόσεις.

SUPER LEAGUE 2

Στο πρωτάθλημα της Super League 2 ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος και η 11η αγωνιστική περιλαμβάνει έξι αμφίρροπες αναμετρήσεις, δυο εκ των οποίων μεταδίδει απευθείας η ΕΡΤ3 και όλες τις άλλες τα κανάλια ΕΡΤ Sports στη ψηφιακή πλατφόρμα ERTflix.

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, στις 14:45, η ομάδα των Χανίων, με νέο προπονητή τον Νίκο Παπαδόπουλο, υποδέχεται τον δεύτερο της βαθμολογίας, Ιωνικό.

Περιγραφή: Κώστας Χαλβατσιώτης.

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, στις 14:45, μόλις ένας βαθμός χωρίζει Παναχαϊκή και Ξάνθη που έχουν ως στόχο την άνοδο στην Super League και θα βρεθούν αντιμέτωπες στο γήπεδο της Αγυιάς.

Περιγραφή: Βασίλης Μπακόπουλος. Ρεπορτάζ: Ειρήνη Μαραγκού.

BASKET LEAGUE

Το πρωτάθλημα της Basket League ξαναρχίζει με τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής και η αναμέτρηση της Πάτρας με αντιπάλους τον Προμηθέα και την ΑΕΚ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Οι απευθείας μεταδόσεις της ΕΡΤ3:

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, στις 17:00, Προμηθέας-ΑΕΚ: Δυο ομάδες με πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα θα διεκδικήσουν τη νίκη στο κλειστό «Δημ. Τόφαλος» της Πάτρας.

Περιγραφή: Βαγγέλης Ιωάννου. Ρεπορτάζ: Γιάννης Νάτου.

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, στις 17:00, Λάρισα-ΠΑΟΚ: Με νέα πρόσωπα στα ρόστερ τους, η ομάδα της Θεσσαλίας και ο Δικέφαλος του Βορρά έχουν μπροστά τους μια αγωνιστική πρόκληση.

Περιγραφή: Γιώργος Τραπεζανίδης. Ρεπορτάζ: Ευγενία Γήτα.

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, στις 20:00, Παναθηναϊκός-Άρης: Στον απόηχο της έλευσης του NBAer Μάριο Χεζόνια, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη στο κλειστό «Νίκος Γκάλης» των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων της Αθήνας.

Περιγραφή: Δημήτρης Χατζηγεωργίου. Ρεπορτάζ: Λεωνίδας Μενεγάκης.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook