Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η εκπομπή που μας μαθαίνει όλους τους θησαυρούς της ελληνικής υπαίθρου, έρχεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, με νέες συνταγές, εκλεκτούς καλεσμένους και μοναδικές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές.

Η «ΠΟΠ Μαγειρική», η αγαπημένη εκπομπή με τον σεφ Ανδρέα Λαγό, κάθε ημέρα, στις 14:00,  μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, μας ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, αποδεικνύοντας ότι η μαγειρική μπορεί να εκτοξεύσει τις αισθήσεις σώματος και νου.

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η εκπομπή που μας μαθαίνει όλους τους θησαυρούς της ελληνικής υπαίθρου, έρχεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, με νέες συνταγές, εκλεκτούς καλεσμένους και μοναδικές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές.

Ο σεφ Ανδρέας Λαγός, με αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, καλλιτέχνες, δημοσιογράφους και ηθοποιούς, μαγειρεύει, πλημμυρίζοντας την κουζίνα της «ΠΟΠ Μαγειρικής» με διατροφικούς θησαυρούς της Ελλάδας. Εκατοντάδες ελληνικά, αλλά και κυπριακά προϊόντα ΠΟΠ και ΠΓΕ αξιοποιούνται μέσα από δημιουργικές, ευφάνταστες, αλλά και γρήγορες και οικονομικές συνταγές.

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023, στις 14:00

«Ελιές θρούμπες Θάσου, ακτινίδιο Πιερίας»
Καλεσμένη στην εκπομπή η Σάντρα Βουτσά

Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023, στις 14:00, ο Ανδρέας Λαγός υποδέχεται στο στούντιο της «ΠΟΠ Μαγειρικής», τη Σάντρα Βουτσά και μοιράζονται μαζί δύο υπέροχα φαγητά, που προκάλεσαν γευστικό ντελίριο στο στούντιο.

Με δύο πρώτες ύλες, την πρώτη ελιές θρούμπες Θάσου και τη δεύτερη με ακτινίδιο Πιερίας, οι δύο τους δημιουργούν δύο υπέροχα πιάτα. Η Σάντρα Βουτσά μιλάει για τα νέα της επαγγελματικά θέματα και θυμάται όλα εκείνα τα αστέρια που γνώρισε στο πλευρό του πατέρα της, διάσημου ηθοποιού Κώστα Βουτσά.

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023, στις 14:00

«Μέλι Ελάτης, βανίλια Μαινάλου, ελληνική γαλοπούλα»
Καλεσμένος στην εκπομπή ο Θοδωρής Βαμβακάρης

Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023,  η «ΠΟΠ μαγειρική» και ο Ανδρέας Λαγός αποκτούν «ραδιοφωνική υπόσταση», αφού έρχεται στο στούντιο ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, Θοδωρής Βαμβακάρης, ο οποίος μας αποκαλύπτει τα μυστικά των ερτζιανών. Μαζί με πρώτες ύλες, το μέλι Ελάτης, βανίλια Μαινάλου και την ελληνική γαλοπούλα, δημιουργούν δύο πιάτα που απογειώνουν τη γεύση. Ο Θοδωρής Βαμβακάρης μάς εξηγεί πώς μπήκε στον χώρο του ραδιοφώνου και αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της επιτυχίας του.

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023, στις 14:00

«Πατάτα Αχαΐας, Σαν Μιχάλη Σύρου»
Καλεσμένη στην εκπομπή η Χριστίνα Τσάφου

Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023, στις 14:00, ο Ανδρέας Λαγός στο στούντιο της «ΠΟΠ Μαγειρικής» υποδέχεται μία από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες ηθοποιούς, που όλοι έχομε γελάσει με τις απίστευτες ατάκες της. Ο λόγος για τη Χριστίνα Τσάφου, η οποία μαγειρεύει με τον Ανδρέα Λαγό δύο υπέροχα πιάτα, με πρώτες ύλες την πατάτα Αχαΐας και Σαν Μιχάλη Σύρου. Μας αποκαλύπτει τα νέα της επαγγελματικά σχέδια και μιλάει για τη θεατρική παράσταση στην οποία συμμετέχει και η οποία είναι sold out.

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023, στις 14:00

«Μελίχλωρο Λήμνου, ελληνικός κόκορας»
Καλεσμένη στην εκπομπή o Δημήτρης Κανέλλος

Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023, στις 14:00, ο Ανδρέας Λαγός και η «ΠΟΠ Μαγειρική» υποδέχονται έναν από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της νέας γενιάς, τον Δημήτρη Κανέλλο. Μαζί δημιουργούν ξεχωριστά πιάτα με πρώτες ύλες το μελίχλωρο Λήμνου και τον ελληνικό κόκορα και απογειώνουν τη γεύση. Ο Δημήτρης Κανέλλος μοιράζεται με το κοινό τα νέα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και όλα όσα έχει ζήσει δίπλα σε μεγάλους Έλληνες μουσικοσυνθέτες.

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023, στις 14:00

«Ελληνικό ρύζι, φιρίκι Πηλίου»
Καλεσμένη στην εκπομπή η Κωνσταντία Χριστοφορίδου

Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023, στις 14:00, ο Ανδρέας Λαγός και η «ΠΟΠ μαγειρική» υποδέχονται την αγαπημένη ηθοποιό Κωνσταντία Χριστοφορίδου. Με πρώτες ύλες το ελληνικό ρύζι και το φιρίκι Πηλίου, δημιουργούν ξεχωριστά πιάτα σκορπίζοντας μεθυστικές μυρωδιές στο στούντιο. Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου θυμάται παλιές στιγμές στην τηλεόραση, ενώ μας μιλάει για τη νέα θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί και έχει γίνει talk of the town.

Γιατί η μαγειρική μπορεί να είναι ΠΟΠ!

#popmageiriki

Παρουσίαση-επιμέλεια συνταγών: Ανδρέας Λαγός
Σκηνοθεσία: Γιώργος Λογοθέτης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Σ. Καβαδάς
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση παραγωγής: Βασίλης Παπαδάκης
Υπεύθυνος καλεσμένων – δημοσιογραφική επιμέλεια: Πραξιτέλης Σαραντόπουλος
Παραγωγή: GV Productions

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook