Το ιστορικής σημασίας ηχητικό ντοκουμέντο, σε παραγωγή της MelonMedia, που συγκεντρώνει τις μαρτυρίες περισσότερων από 30 πρωταγωνιστών της εξέγερσης σε τέσσερα επεισόδια, προσέλκυσε από την πρώτη στιγμή το κοινό

Στην πρώτη θέση του Spotify και του ApplePodcasts βρέθηκε το podcastτου «ΒΗΜΑΤΟΣ» «Πολυτεχνείο – Η εξέγερση που συγκλόνισε την Ελλάδα»μέσα σε λίγες ημέρες από την ανάρτηση του πρώτου επεισοδίου. Εκτός από τα χιλιάδες downloads, το podcastdocumentary συγκέντρωσε και τις διθυραμβικές κριτικές των χρηστών, με δεκάδες εξ αυτών να αφήνουν τα σχόλιά τους.

Το ιστορικής σημασίας ηχητικό ντοκουμέντο, σε παραγωγή της MelonMedia, που συγκεντρώνει τις μαρτυρίες περισσότερων από 30 πρωταγωνιστών της εξέγερσης σε τέσσερα επεισόδια, προσέλκυσε από την πρώτη στιγμή το κοινό. Μέσα σε μια εβδομάδα από την πρεμιέρα του, έχει ήδη συγκεντρώσει 15.000 downloads και 10.000 uniquelisteners, σκαρφαλώνοντας έτσι στην κορυφή των podcastcharts.

Το συναρπαστικό ηχητικό χρονικό, αποτέλεσμα πολύμηνης έρευνας της Κατερίνας Μπακογιάννη, Head of Podcasts της AlterEgoMedia, αποτυπώνει λεπτό προς λεπτό τα γεγονότα του τριημέρου του 1973 αποτελεί και το πρώτο ΒΗΜΑ DOC. Ταυτόχρονα, προστίθεται στα επιτυχημένα podcasts που παράγει εδώ και σχεδόν ένα χρόνο «ΤΟ ΒΗΜΑ», ενισχύοντας τον multiplatform χαρακτήρα του και το πέρασμά του στον δεύτερο αιώνα της λειτουργίας του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook