Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, οι αγαπημένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί θα καταρρίψουν το προσωπικό τους ρεκόρ παραμένοντας στον αέρα για 156 συνεχόμενες ώρες, καλώντας τους ακροατές τους να χαρίσουν αγάπη και ελπίδα στα παιδιά που το χρειάζονται και τις οικογένειές τους.

24 ώρες το 24ωρο – 7 ολόκληρες ημέρες-156 συνεχόμενες ώρες για τη στήριξη του οράματος της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη – «4 στα 4 παιδιά να γίνονται εντελώς καλά»!

Ένας Ραδιομαραθώνιος που εκπέμπει αγάπη για τους μικρούς ήρωες της ΕΛΠΙΔΑΣ!

Η ομάδα του «THE MAPPES SHOW» θα μείνει άγρυπνη για 7 ημέρες, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας και να στηρίξει τα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους.

Και φέτος, για έβδομη συνεχή χρονιά, από τις 5 μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου 2023, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Ιωάννα Λαΐου, ο Βασίλης Βλάχος και η Βασιλική Μπαρδάνη θα παραμείνουν στον αέρα του 104,6 Μy Radio,  με εικόνα μέσω της υβριδικής πλατφόρμας MEGA Play και θα εκπέμπουν ασταμάτητα, όλη την ημέρα και όλη τη νύχτα στηρίζοντας το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ», για τον πιο σπουδαίο σκοπό: τη στήριξη του αγώνα κατά του καρκίνου της παιδικής ηλικίας.

Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, οι αγαπημένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί θα καταρρίψουν το προσωπικό τους ρεκόρ παραμένοντας στον αέρα για 156 συνεχόμενες ώρες, καλώντας τους ακροατές τους να χαρίσουν αγάπη και ελπίδα στα παιδιά που το χρειάζονται και τις οικογένειές τους.

Μέσα σε αυτό το διάστημα, θα επισκεφτούν τη  Βιβλιοθήκη της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», τον Ξενώνα «ΕΛΠΙΔΑ» αλλά και το χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργανώνει ο Σύλλογος, στις  10 και 11 Δεκεμβρίου 2023, στο ξενοδοχείο Semiramis, στην Κηφισιά, με την υποστήριξη αγαπημένων καλλιτεχνών που θα τραγουδούν ζωντανά για να στηρίξουν τα παιδιά.

 

Φέτος, το «THE MAPPES SHOW» αφιερώνεται και στηρίζει τους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ» για μία ολόκληρη εβδομάδα!

24 ώρες το 24ωρο, για 7 ολόκληρες ημέρες, θα αντηχεί από τη συχνότητα του 104,6 MY RADIO το πιο δυνατό μήνυμα κατά του καρκίνου της παιδικής ηλικίας.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την ΕΛΠΙΔΑ, με την ευχή ότι κάποτε 4 στα 4 παιδιά με καρκίνο θα γίνονται εντελώς καλά, όπως οραματίστηκε η αείμνηστη Ιδρύτρια του Σωματείου Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Σας θέλουμε όλους κοντά μας για να γίνουμε κομμάτι της μεγάλης αλυσίδας αγάπης του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ»!

104,6 Μy Radio

«ΤΗΕ MAPPES SHOW»

ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ«ΕΛΠΙΔΑ»

ΑΠΟ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

 

www.myradio1046.fm

Instagram : @myradio1046fm

Facebook : My Radio 104,6 fm

 

 Κάνε κι εσύ τη δωρεά σου, επισκέψου την ιστοσελίδα του Σωματείου www.elpida.org και πάτησε την κόκκινη καρδούλα που αναγράφει «ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ». Εκεί εμφανίζονται όλοι οι τρόποι οικονομικής βοήθειας, με κατάθεση στους παρακάτω αριθμούς Λογαριασμών/IBAN

Alpha Bank:

IBAN No .:  GR 26   0140 1520 1520 0200 2000 515

Τράπεζα Πειραιώς:

IBAN No .: GR 95   0172 0170 0050 1700 5517 191

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος:

IBAN No .: GR 20 0110 0800 0000 08048 0898 36

EFG Eurobank:

IBAN No.: GR 48 0260 0910 0007 2020 0380 216

Optima Bank:

IBAN No.: GR58 0340 0150 0150 0241 2027 197

 ή κάνοντας αγορές από το  e-shop του Σωματείου. Είναι σημαντικό μετά την κατάθεση να επικοινωνήσετε με τα γραφεία της ΕΛΠΙΔΑΣ στo τηλέφωνo:

210-7700009 ή στο [email protected] ή να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα που υπάρχει στο site  του Σωματείου, με τα απαραίτητα στοιχεία.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο»

 

Το Σωματείο με την επωνυμία «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» ιδρύθηκε το 1990 με πρωτοβουλία της αείμνηστης Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη. Μέσα σε αυτά τα 33 χρόνια, η «ΕΛΠΙΔΑ» έχει γίνει συνώνυμο της προσφοράς και της αλληλεγγύης στα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους έχοντας δημιουργήσει ένα σπουδαίο και πολύπλευρο έργο, και συγκεκριμένα:

1993: Ο Σύλλογος δημιουργεί την πρώτη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών στη χώρα, όπου μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 1.200 μεταμοσχεύσεις.

1999: Ο Σύλλογος δημιουργεί τον «Ξενώνα ΕΛΠΙΔΑ» προκειμένου να φιλοξενηθούν τα παιδιά από την περιφέρεια, μαζί με τις οικογένειες τους, για όσο χρόνο διαρκεί η θεραπεία τους.  Μέχρι σήμερα στον «Ξενώνα ΕΛΠΙΔΑ» έχουν φιλοξενηθεί πάνω από 2.000 οικογένειες.

2010:  Με πρωτοβουλία της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη και σύμμαχο ολόκληρο τον ελληνικό λαό, η «ΕΛΠΙΔΑ» εγκαινιάζει την πρώτη και μοναδική παιδιατρική Ογκολογική Μονάδα στην Ελλάδα.  Σε ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, η Πολιτεία ονομάζει το νοσοκομείο «Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».

Η Ογκολογική Μονάδα Παίδων συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία ογκολογικά νοσοκομεία, όπου μέχρι σήμερα έχουν νοσηλευτεί εντελώς δωρεάν χιλιάδες παιδιά από ολόκληρη την Ευρώπη. 3 στα 4 παιδιά που έχουν νοσηλευτεί στην Μονάδα έχουν γίνει εντελώς καλά.

2020:  Η «ΕΛΠΙΔΑ» συνεχίζει δυναμικά και, μέσω διεθνών συνεργασιών, βάζει τις βάσεις για την πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου.  Προσφέρει στον ελληνικό λαό το πρώτο Κέντρο Κυτταρικής και Γονιδιακής Θεραπείας για παιδιά και εφήβους.  Μια επένδυση που ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ.  Πρόκειται για ένα έργο ορόσημο στον ιατρικό χώρο διεθνώς.

Είναι το μοναδικό Κέντρο Κυτταρικής και Γονιδιακής Θεραπείας στην Ελλάδα, αναγνωρισμένο από τον ΕΟΦ, όπου μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί 15 επιτυχείς κυτταρικές θεραπείες, καθώς και η πρώτη στην χώρα μας που προβαίνει σε κυτταρική θεραπεία με γονιδιακά τροποποιημένα κύτταρα.

Πιστή στο όραμα της Ιδρύτριας της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη και με πυξίδα την αγάπη της για τα παιδιά και το όραμά της να γίνονται καλά 4 στα 4 παιδιά, η «ΕΛΠΙΔΑ» συνεχίζει να στηρίζει τα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους.

Περισσότερα για το Σωματείο ΕΛΠΙΔΑ στο www.elpida.org

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook