Πρόωρα φαίνεται να σταματά η τηλεοπτική σειρά «Έρωτας φυγάς» μετά τις γιορτές λόγω έλλειψης χρημάτων όπως φημολογείται.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς, Πέμη Ζούνη και Σταύρος Ζαλμάς, και ο σκηνοθέτης της τηλεοπτικής σειράς, Βασίλης Τσελεμέγκος, μίλησαν στην εκπομπή «Ακόμα δεν Είδες Τίποτα» για τη σειρά «Έρωτας φυγάς», η οποία κόβεται από το Open.

Η Πέμη Ζούνη αναφέρθηκε στην εξήγηση που έλαβαν από το κανάλι γι’ αυτή την απόφαση ενώ ξεκαθάρισε πως δεν ισχύουν οι φήμες που ήθελαν τη σειρά να σταματά γιατί δήθεν αποχωρούν από αυτή, η ίδια και ο Σταύρος Ζαλμάς.
«Η επίσημη ανακοίνωση που έχουμε από το κανάλι είναι ότι πάρα πολύ θα ήθελαν να συνεχιστεί η σειρά, αλλά αδυνατούν να το στηρίξουν τα οικονομικά του σταθμού. Σεβαστό είναι αυτό, δε μπορεί να πει κανείς κάτι. Πάντα οι σειρές υπογράφουν μέχρι Δεκέμβρη και μετά ανανεώνουν.

Εμείς, ως μια επιτυχημένη σειρά, θεωρούσαμε ότι θα πάμε μέχρι το καλοκαίρι, όπως έγινε και πέρυσι, γιατί η σειρά ανέβαζε νούμερα, δεν κατέβαζε. Τυπικά είναι κατοχυρωμένοι αφού έχουμε υπογράψει μέχρι τα 100 επεισόδια και θα σταματήσουμε στα 110. Ωστόσο, δεν παύει να είναι αιφνιδιαστικό. Κανείς δε το περίμενε» ανέφερε αρχικά η Πέμυ Ζούνη.

«Προφανώς οι άνθρωποι δε βγαίνουν, είναι δύσκολα τα οικονομικά, ίσως έχουν βρει κάτι που θα τους συμφέρει περισσότερο. Είναι οδυνηρό για εμάς, αλλά δε μιλάμε συναισθηματικά. Εκείνο που θέλω να επισημάνω, είναι ότι από εκπομπές του καναλιού και κάποια site, κυκλοφόρησαν κάποια πράγματα που πρέπει να ανασκευαστούν αμέσως. Ήδη έχουμε ειδοποιήσει το κανάλι για να ανασκευαστούν.

«Υπάρχει μεγάλο κόστος και στις οικογένειες των ανθρώπων που είναι πίσω από τις κάμερες, και στους καλλιτέχνες που χάσανε άλλες δουλειές. Εμείς πιστεύαμε ότι είμαστε οι ναυαρχίδα του σταθμού, τελικά δε συνεχίζουμε γιατί το κανάλι είναι καλυμμένο τυπικά και δε βγαίνουν… Εννοείται ότι είμαι θετική στο να πάει η σειρά σε ένα άλλο κανάλι και να συνεχίσουμε» πρόσθεσε η Πέμυ Ζούνη.

«Ξέρω ότι ο ιδιοκτήτης του καναλιού είχε υποσχεθεί να στηρίξει εκείνος τη σειρά. Στην πορεία κάπως αυτό άλλαξε. Διαφορετικά δε θα έπρεπε να πάει δεύτερη σεζόν η σειρά ή να πάμε σε άλλο κανάλι εξ αρχής. Εκεί ξέρω ότι έγινε ένα πισωγύρισμα. Γι’ αυτό το κανάλι δε μπορεί να στηρίξει τη σειρά» κατέληξε.

O σκηνοθέτης της τηλεοπτικής σειράς, Βασίλης Τσελεμέγκος, και σχολίασε την απόφαση της διοίκησης του καναλιού.

«Στα τόσα χρόνια δουλειάς μου στην τηλεόραση είμαι συλλέκτης εμπειριών. Και τώρα μία σειρά που πάει καλά κόβεται. Είχαμε συνηθίσει παλαιότερα να κόβεται μία σειρά που δεν πηγαίνει καλά, αλλά κανείς αυτό. Τι να πεις. Γινόντουσαν κάποιες κουβέντες που το υποψιαστήκαμε. Μετά ήρθε ένα email. Καταλαβαίνω πως τα κανάλια έχουν άλλα σχέδια και αλλάζουν τη ρότα τους αλλά με αυτή την απόφαση αφήνουν πάνω από 100 ανθρώπους στη μέση της χρονιάς χωρίς δουλειά. Συνεχίζουμε τα γυρίσματα με το ίδιο κέφι. Μας έχει καταβάλλει λίγο αλλά συνεχίζουμε. Έχουμε ακόμα 30-40 επεισόδια να γυρίσουμε, ίσως λιγότερα. Υπάρχουν συζητήσεις για να πάει σε άλλο κανάλι αλλά δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook