Ειρήνη Νικολοπούλου: «Έχω φάει μεγάλη σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση ως εκεί που δεν πάει» (video)
«Όταν έσκασε το metoo χάρηκα πάρα πολύ γιατί όλο αυτό το έχω ζήσει», είπε αρχικά η Ειρήνη Νικολοπούλου.
Στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένη η Ειρήνη Νικολοπούλου την Πέμπτη 14/12.
Η δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, μίλησε για το κίνημα metoo, ενώ αποκάλυψε πως και η ίδια στο παρελθόν είχε δεχτεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση από πρόσωπα που ήταν σε διευθυντικές θέσεις.
«Τότε η δημοσιογραφία ήταν ένα καθαρά ανδροκρατούμενο επάγγελμα. Σιγά σιγά ξεκινήσαμε να μπαίνουμε και οι γυναίκες και τώρα μπορεί και να υπερτερούμε. Με έβλεπαν σαν γυναίκα, μου έκαναν σεξιστικά σχόλια. Έχω φάει μεγάλη κακοποίηση σεξουαλική και παρενόχληση μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο. Ήταν μέρος μια καταστροφικής εμπειρίας έτσι έφυγα από τις εφημερίδες, με πάρα πολύ κλάμα, με πάρα πολύ στενοχώρια. Όταν έσκασε το metoo χάρηκα πάρα πολύ γιατί όλο αυτό το έχω ζήσει», είπε αρχικά η Ειρήνη Νικολοπούλου.
Και συνέχισε: «Με κολλούσαν στον τοίχο, πήγαινα Πρωτομαγιά και έβλεπα ότι δεν δούλευε κανείς, απλά ήθελε ο διευθυντής να είμαστε μόνοι. Στο τέλος απολύθηκα επειδή δεν υπέκυψα σε αυτά που μου ζητούσαν. Όταν το είπα μου είπαν “έτσι είναι τα πράγματα”».
«Γνώρισα τον άντρα μου στον Πύργο του Άιφελ»
Ολες οι Ειδήσεις
- Δήμος Σερβίων: Χορηγεί €5.000 ευρώ σε κάθε νέο ζευγάρι που θα εγκατασταθεί εκεί και €10.000 για κάθε παιδί που θα γεννηθεί στην Ελάτη
- Νόμοι της Καρδιάς – Νέα ξένη σειρά έρχεται στον ΣΚΑΪ
- Δημοσκόπηση Alco: Στο 23,3% η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου – Δεύτερος με διαφορά 9,1 μονάδων ο Τσίπρας, τρίτο το ΠΑΣΟΚ, στην 4η θέση η Καρυστιανού
- Δράμα: Αστυνομικός δολοφόνησε με τρείς μαχαιριές τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε – Το 10χρονο παιδί της οικογένειας ειδοποίησε την Αστυνομία
- Στη ΓΑΔΑ θα διανυκτερεύσει ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος – Tην Τρίτη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εφετών Πειραιά (βίντεο)
- Ο Αλέξης Τσίπρας στη Νίκαια: “Σε 24 ώρες γίναμε αξιωματική αντιπολίτευση, σε λίγους μήνες θα καταφέρουμε να γίνουμε κυβέρνηση”
- Αλεξάνδρα Νίκα – Κωνσταντίνος Αργυρός: Τα ξεχωριστά δώρα που έλαβαν για τη νεογέννητη κόρη τους (Βίντεο)
- Δημήτρης Αλεξάνδρου και Ρία Ελληνίδου έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook