Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 17:45, ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ταξιδεύουν στην ονειρική Αλσατία, τoν προορισμό που τα Χριστούγεννα φοράει τα καλά του και σκορπίζει χαρά στους χιλιάδες επισκέπτες του.

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» έχουν ετοιμάσει και αυτή την εβδομάδα υπέροχες εκπλήξεις και μας ταξιδεύουν σε δύο υπέροχους προορισμούς! Το Σάββατο στις 20:00 οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» συνεχίζουν το ταξίδι τους στην Ανδαλουσία και την Κυριακή στις 17:45 επισκέπτονται το χριστουγεννιάτικο Κολμάρ, στην ορεινή Αλσατία!

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 20:00  ταξιδεύουν στην Ανδαλουσία, τη μαγευτική περιοχή της Ισπανίας!

Επισκέπτονται τον Καθεδρικό της Σεβίλλης, παγκοσμίως γνωστό για την αρχιτεκτονική του σχεδίαση, παρακολουθούν ένα παθιασμένο και φλογερό φλαμένκο στην πλατεία Ισπανίας και θαυμάζουν τη μεγαλύτερη ξύλινη κατασκευή στον κόσμο. Επίσης, παρουσιάζουν το Casa de Pilatos, μία αρχοντική κατοικία που σε ταξιδεύει στον κόσμο, το Hotel de la Juteria, μία πόλη μέσα στην πόλη της Σεβίλλης, και το Αλκαζάρ, έναν θησαυρό πολιτισμού και αρχιτεκτονικής.  

Ακόμα, ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ»  μαθαίνουν τη «γλώσσα της βεντάλιας», μας ξεναγούν στην Μερκάντο ντε Τριάνα, απολαμβάνουν μία ρομαντική βόλτα δίπλα στον Γουαδαλκιβίρ και δοκιμάζουν τα καλύτερα τσούρος της Σεβίλλης. Τέλος, επισκέπτονται τη Ρόντα, το πανέμορφο «λευκό χωριό» που κρέμεται στον γκρεμό και μένουν έκπληκτοι από τη μοναδική ομορφιά του.

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 17:45, ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ταξιδεύουν στην ονειρική Αλσατία, τoν προορισμό που τα Χριστούγεννα φοράει τα καλά του και σκορπίζει χαρά στους χιλιάδες επισκέπτες του.

Πρώτη στάση του οδοιπορικού στην Αλσατία το παραδοσιακό Εγκισχάιμ, το χωριουδάκι που διατηρεί αναλλοίωτη τη μεσαιωνική του ατμόσφαιρα. Επόμενη στάση το γραφικό Κολμάρ, μία από τις πιο παλιές πόλεις της Ευρώπης. Το Κολμάρ είναι διάσημο για τις όμορφες χριστουγεννιάτικες αγορές του και τις γιορτές μεταμορφώνεται σε μία πραγματική παραμυθούπολη. Στο ονειρικό σκηνικό συμβάλλει και η «Μικρή Βενετία», η οποία προσφέρει μοναδικές εικόνες!

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του ανακαλύπτουν επίσης τη «ρομαντική οδό» της Βαυαρίας και ιδιαίτερα τα χωριά Ομπεραμεργκάου και Γκάρμις-Παρτενκίρχεν. Στη συγκεκριμένη περιοχή βρίσκεται και το επιβλητικό κάστρο Νοϊσβανστάιν που είναι σαν να ξεπροβάλλει από σελίδες παραμυθιού!

Παραμυθένιες «ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση: Σάββατο στις 20:00 και Κυριακή στις 17:45 στο OPEN!

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook