Οριστικό τέλος από το OPEN για τον «Έρωτα Φυγά».

Ο Σταύρος Ζαλμάς αποκάλυψε ότι το σίριαλ θα συνεχίσει να προβάλλεται από την συχνότητα του ΑΝΤ1 από μέσα Ιανουαρίου. «Μου το ανακοίνωσε η παραγωγή χθες το βράδυ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού «Ακόμα δεν είδες τίποτα!».

Με μία αλλαγή προγράμματος γνωστοποιήθηκε ότι από Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου η σειρά «Έρωτας Φυγάς» δεν θα βρίσκεται στο πρόγραμμα του OPEN.

Ο Σταύρος Ζαλμάς που είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» για το τηλεοπτικό μέλλον της σειράς.

Στην αρχή ο ηθοποιός ιδιαίτερα συγκινημένος θέλησε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο ηθοποιό Γιώργος Μιχαλακόπουλος που έφυγε από την ζωή.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον «Έρωτα φυγά» λέγοντας: «Και πριν από 10 ημέρες μου είχαν πει ότι θα το πάρει το MEGA, αλλά χθες το βράδυ γύρω στις δέκα το βράδυ μου τηλεφώνησαν από την παραγωγή και μου είπαν ότι το επεισόδιο που προβλήθηκε ήταν το τελευταίο, καθώς λόγω οικονομική δυσχέρειας το κανάλι δεν μπορεί να αποπληρώσει τα υπόλοιπα μέχρι το 110 επεισόδια».

Μάλιστα, αποκάλυψε ο Σταύρος Ζαλμάς ότι το σίριαλ θα συνεχίσει να προβάλλεται από την συχνότητα του ΑΝΤ1 από μέσα Ιανουαρίου.

«Μου το ανακοίνωσε η παραγωγή χθες το βράδυ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η παραγωγή δεν έχει καμία υποχρέωση να τελειώσει την ιστορία. Τώρα τα πράγματα μπορούν να συνεχιστούν πολύ πιο ομαλά, είναι μία πολύ θετική εξέλιξη», συμπληρώνει ο Σταύρος Ζαλμάς αμέσως μετά.

«Το πρωτόγνωρο είναι – και δυστυχώς είναι μεγάλη λύπη για την ιδιότητα του ηθοποιού – ότι, εάν αποτύχεις σε ένα σήριαλ, σε κόβουν. Εδώ αποδεικνύεται ότι, ακόμα κι αν είσαι επιτυχημένος, πάλι η πιθανότητα να σε κόψουν επικρέμεται πάνω από το κεφάλι σου», σχολιάζει κλείνοντας την τοποθέτησή του ο Σταύρος Ζαλμάς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook