Ακόμα, θαυμάζουν την περίφημη Αγορά Λουλουδιών, το υπέροχο βασίλειο της τουλίπας.

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ταξιδεύουν στο πανέμορφο Άμστερνταμ, την πόλη της τουλίπας και των ποδηλάτων, αυτή την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 17:45 στο OPEN!

Το ταξίδι ξεκινά και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ», ανακαλύπτουν τη Νιούβε Ζάιντε, τμήμα του μεσαιωνικού Άμστερνταμ, την πλατεία Νταμ με τα εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής κτήρια και παρατηρούν τις αντανακλάσεις στα γραφικά κανάλια της πόλης το πρωί. Ακόμα, θαυμάζουν την περίφημη Αγορά Λουλουδιών, το υπέροχο βασίλειο της τουλίπας. Στη συνέχεια κάνουν ρομαντική ξενάγηση στα κανάλια του Άμστερνταμ στη δύση και καταλήγουν βραδινή βόλτα στην «αμαρτωλή συνοικία» της πόλης.

Επίσης, επισκέπτονται την πλατεία Ρέμπραντ με την έντονη ζωή μεσημέρι και βράδυ, τη Σκίνι Μπριτζ με την εκπληκτική θέα στον ποταμό Άμστελ, την αγορά για όλα τα γούστα στη Γουότερλου Πλέιν και την πλατεία Λέιτσεπλεϊν, το επίκεντρο της ζωής και του πολιτισμού στο Άμστερνταμ.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του μας παρουσιάζουν το μοναδικό μπαρ που πληρωνόταν με μαϊμούδες, μία καφετέρια με ασυναγώνιστη θέα στα κανάλια, το απόλυτο μαγαζί για τους λάτρεις των τυριών, καθώς και μέρη για να δοκιμάσουμε παραδοσιακά ολλανδικά φαγητά και γλυκά.

«ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση: Κάθε Κυριακή στις 17:45 στο OPEN

 

Δείτε το τρέιλερ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook