Σαρωτικοί έλεγχοι κατά του παράνομου τζόγου από την ΕΛ.ΑΣ. στη διάρκεια των εορτών – Στο φως 41 παραβάσεις και χειροπέδες σε 60 άτομα

Βεβαιώθηκαν -41- παραβάσεις, συνελήφθησαν -60- άτομα και κατασχέθηκαν πάνω από -19.000- ευρώ
Μεγάλη επιχείρηση κατά του παράνομου τζόγου πραγματοποίησε η Ελληνική Αστυνομία στη διάρκεια των εορτών, βεβαιώνοντας συνολικά 41 παραβάσεις, που οδήγησαν στη σύλληψη 60 ατόμων.
Συγκεκριμένα, από τις 16 Δεκεμβρίου 2023 έως τις 7 Ιανουαρίου 2024 διενεργήθηκαν συνολικά 3.530 έλεγχοι, εξαρθρώθηκαν 37 παράνομα μίνι καζίνο και αποκαλύφθηκαν 4 υποθέσεις συμμετοχής σε παράνομα τυχερά παιχνίδια μέσω του διαδικτύου.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., εκτός από τους 60 συλληφθέντες, οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν περιλαμβάνουν ακόμη 16 άτομα.
Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν, κατασχέθηκαν – μεταξύ άλλων – 5 παιγνιομηχανήματα, 17 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οθόνη, 2 κάμερες, πληκτρολόγιο, ποντίκι, 2 μέσα αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων, τάμπλετ, 5 κινητά τηλέφωνα, κάρτες SIM, τραπεζικές κάρτες, σφραγίδες και μάρκες, τράπουλες, ζάρια, καθώς και 19.080 ευρώ.
Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των ελέγχων στον παρακάτω πίνακα:

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ
Βεβαιώθηκαν -41- παραβάσεις, συνελήφθησαν -60- άτομα και κατασχέθηκαν πάνω από -19.000- ευρώ
Συστηματικούς ελέγχους για την εφαρμογή της νομοθεσίας για τα παίγνια πραγματοποίησαν οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας σε όλη τη χώρα, κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων (16 Δεκεμβρίου 2023 έως 7 Ιανουαρίου 2024).
Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν 3.530 έλεγχοι, στο πλαίσιο των οποίων βεβαιώθηκαν 41 παραβάσεις και συνελήφθησαν 60 άτομα, ενώ στις δικογραφίες που σχηματίστηκαν περιλαμβάνονται επιπλέον 16 άτομα.
Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν, κατασχέθηκαν – μεταξύ άλλων – 5 παιγνιομηχανήματα, 17 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οθόνη, 2 κάμερες, πληκτρολόγιο, ποντίκι, 2 μέσα αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων, τάμπλετ, 5 κινητά τηλέφωνα, κάρτες SIM, τραπεζικές κάρτες, σφραγίδες και μάρκες, τράπουλες, ζάρια, καθώς και 19.080 ευρώ.
Ολες οι Ειδήσεις
- Αλεξανδρούπολη: Στον ανακριτή ο 59χρονος ελαιοχρωματιστής – κατάσκοπος που φωτογράφιζε στρατιωτικές εγκαταστάσεις για τη «μαμά Ρωσία»
- O Πούτιν δείχνει για πρώτη φορά το πολυτελές διαμέρισμα του στο Κρεμλίνο – Ξενάγηση από τον ίδιο – Βίντεο
- Συνελήφθη 17χρονος που σκότωσε, έκαψε και πέταξε σε κάδο γυναίκα στην Πολωνία – Έκανε διακοπές στην Κατερίνη
- Ανάλυση CNN: Η συμφωνία για τα ορυκτά της Ουκρανίας είναι σε μεγάλο βαθμό συμβολική – αλλά αυτό είναι αρκετό για τον Ντόναλντ Τραμπ
- Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Φωτογραφίες από το ταξίδι τους στη Σιγκαπούρη
- Η εξομολόγηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη: Πικράθηκα από τη διαθήκη, είχα κόντρα με τον πατέρα μου (βίντεο)
- Κερατσίνι: Κατέβηκα στο υπόγειο αλλά δεν είχα κλειδιά για την αποθήκη, είπε ο αδελφός του 43χρονου που βρέθηκε απαγχονισμένος (βίντεο)
- Αντώνης Σρόιτερ: H αποκάλυψη της συζύγου του για την ερώτηση που έκανε στο ChatGPT
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook