Παραδόθηκαν τα 500 γιορτινά πακέτα από τα πρόσωπα και τους εργαζομένους του καναλιού.

Το OPEN για ακόμα μία χρονιά  στάθηκε, κατά την εορταστική περίοδο, δίπλα σε ευάλωτους συνανθρώπους μας, με πράξεις αλληλεγγύης και ουσιαστικής ενίσχυσης.

Εγκαινιάζοντας το πρόγραμμα εταιρικής ευαισθησίας και προσφοράς «Ανοίγουμε την αγκαλιά μας», βρεθήκαμε κοντά σε ανθρώπους τρίτης ηλικίας, άπορους που ζουν στο περιθώριο. Παππούδες και γιαγιάδες που μεγάλωσαν και στήριξαν γενιές, και βρίσκονται σήμερα μόνοι και απομονωμένοι.

Τους επισκεφτήκαμε στο σπίτι τους, με τη σύμφωνη γνώμη τους και παρουσία κοινωνικού λειτουργού του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Αθηναίων,  με παρουσιαστές και εργαζομένους του σταθμού και παραδώσαμε πλούσια  πακέτα με διάφορα προϊόντα- τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και είδη περιποίησης από Μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Μια πράξη ζεστασιάς με την ευχή, όλοι όσοι δοκιμάζονται να βοηθηθούν πραγματικά και να έρθει και πάλι το χαμόγελο στα πρόσωπά τους, αλλά και τη δέσμευση ότι είναι μόνο η αρχή σε μία αλυσίδα αλληλεγγύης και αρωγής που δημιουργεί το κανάλι.

Κατά την προετοιμασία των 500 πακέτων, όλοι μαζί, παρουσιαστές της Ενημέρωσης και της Ψυχαγωγίας, εργαζόμενοι του σταθμού, η Διοίκηση της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, και μέλη του συνεταιρισμού Ραδιοταξί ΚΟΣΜΟΣ 18300, βρέθηκαν στο συντονιστικό κέντρο του «Humanity Greece» και μαζί με τους εθελοντές της οργάνωσης και με πολύ ενθουσιασμό συνέβαλαν, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος και να παραδοθούν έγκαιρα τα πολύτιμα αυτά δώρα στους δικαιούχους τους, γεμίζοντάς τους χαρά.

Ιδιαίτερες στιγμές ήταν, όταν η Ελένη Τσολάκη, ο Σπύρος Χαριτάτος και η Ευλαμπία Ρέβη επισκέφτηκαν τους ανθρώπους αυτούς  στα σπίτια τους, για να τους δώσουν από κοντά  τις ευχές τους για τη νέα χρονιά αλλά και να τους κρατήσουν συντροφιά.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους αρωγούς  και πολύτιμους συμπαραστάτες στη σημαντική αυτή δράση ανθρωπιάς :

  • Την  πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» που προσέφερε τόνους με καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας από 18 εταιρίες-μέλη της για το πλούσιο γιορτινό πακέτο που ενθουσίασε τους ηλικιωμένους που το έλαβαν
  • Την  Εθελοντική Οργάνωση «Humanity Greece» που στηρίζει σταθερά ευπαθείς ομάδες της χώρας, και ανάλαβε να δημιουργήσει σε εξαιρετικά μικρό χρονικό διάστημα τα 500 πακέτα με πολλά, διαφορετικά προϊόντα
  • Και τον συνεταιρισμό «Ραδιοταξί ΚΟΣΜΟΣ 18300» που παραχώρησε το δυναμικό του ώστε να παραδοθεί σε κάθε ένα σπίτι ξεχωριστά το πολύτιμο πακέτο. Παρά την δυσκολία της περιόδου, όλα τα πακέτα παραδόθηκαν σε 4 ημέρες.
  • Το «Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Αθηναίων» για την αμεσότητα και την ευελιξία και ιδιαίτερα την ομάδα κοινωνικών λειτουργών που παρέστη σε κάθε μία παράδοση.

Οι εταιρίες-Μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ που συμμετείχαν στην ενέργεια είναι οι: Agrino, Λουξ, ΗΛΙΟΣ, Ζύμη Ψαχνών, SKAG, KYKNOS, ΣΤΕΡΓΙΟΥ,  Βιολάντα, Endless EC, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, ΧΙΩΝ, Μύλοι Θράκης, Cartontec, DOMUS, Forlabels, SEPTONA, Coffee Island, Οικογένεια Χριστοδούλου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook