ΕΡΑ ΣΠΟΡ: Η Σοφία Μπεκατώρου καλεσμένη στο στούντιο θα μιλήσει με γυναίκες
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του σταθμού:
Αυτή τη Δευτέρα το βράδυ (1/3, 22:00), θα βρεθεί στο στούντιο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας η Μάνια Μπικώφ. Η διεθνής εκπαιδεύτρια ναυαγοσωστικής, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, διακεκριμένη αθλήτρια (υδατοσφαίριση, τρίαθλο) και μητέρα τεσσάρων παιδιών, θα «κάνει παιχνίδι» από το μικρόφωνο της ΕΡΑσπορ 101,8, θα συνομιλήσει με γυναίκες, θα αναδείξει τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας και μαζί θα στείλουν το δικό τους κοινωνικό μήνυμα προς πάσαν κατεύθυνση…
Καλεσμένες της θα είναι αυτή που πρώτη σήκωσε το λάβαρο της μεγαλύτερης κοινωνικής επανάστασης στην Ελλάδα τον 21ο αιώνα, Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο Μαραθώνιο, αγωνίστρια στη μάχη κατά του καρκίνου, Μαρία Πολύζου και η πρωταθλήτρια ξιφασκίας σε αμαξίδιο, Κέλλυ Λουφάκη.
Για σημαντικά ερωτήματα όπως «Γιατί μιλάνε τώρα τα θύματα, που έχουν δεχθεί βία;», «Γιατί δεν προσπάθησαν να διαφύγουν τη δυσάρεστη κατάσταση;» και άλλα, θα απαντήσει η Επίκουρη Καθηγήτρια Εγκληματολογικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης, Όλγα Θεμελή.
Ακόμη, θα παρέμβει και θα τοποθετηθεί η Aν. Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σωματείων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη και αθλήτρια, Σωτηρία Ουσταμπασίδου.
Τέλος, θα ακουστούν αποσπάσματα από συνεντεύξεις που παραχώρησαν στην ΕΡΑσπορ 101,8 η Κατερίνα Στεφανίδη και η Εβίνα Μάλτση. Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο αναφέρεται στην ισότητα των δύο φύλων μέσα στον Αθλητισμό, ενώ η κορυφαία πρώην μπασκετμπολίστρια κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην τοξικότητα που προκαλούν τα σεξιστικά συνθήματα στα ελληνικά γήπεδα.
@Κάνε παιχνίδι μόνος σου, η εκπομπή της @ΕΡΑσπορ 101,8, όπου κάθε Δευτέρα βράδυ (22:00-24:00) ηθοποιοί, τραγουδιστές, συνθέτες, ποιητές, μουσικοί παραγωγοί, διανοούμενοι, επιστήμονες, ακαδημαϊκοί, μουσικοί παραγωγοί, δημοσιογράφοι, αθλητές, προπονητές έχουν τη δική τους εκπομπή στο δημόσιο αθλητικό ραδιόφωνο! Φορούν τα ακουστικά, παίρνουν το μικρόφωνο, επιλέγουν τα τραγούδια και μέσα από αυτά παρουσιάζουν «έργα και ημέρες» της ζωής και της καριέρας τους.
Μαζί τους, σε δεύτερο ρόλο, ο Τάσος Επιτρόπου.
Ολες οι Ειδήσεις
- Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη γέννηση του γιου της και το πρόβλημα υγείας
- Σεισμός 5,3 Ρίχτερ ανοιχτά της Μεθώνης – Σε επιφυλακή οι Αρχές – Τι λένε οι σεισμολόγοι
- Έξαλλος ο Τραμπ με τον Νετανιάχου: «Δεν έχει γ@@@@@νη κρίση» – «Του το έδωσα να το καταλάβει» – «Η συμφωνία με το Ιράν εξακολουθεί να ισχύει»
- Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Ερωτευμένοι σε καλοκαιρινή εξόρμηση – Δείτε τις φωτογραφίες
- Δέσποινα Βανδή: Το ξεσηκωτικό video clip για το νέο τραγούδι της «Να με αγαπάς»
- Κάβουρα: «Ένα ζευγάρι πρέπει να δημιουργεί π@ρνο μαζί» – Απάντησε σε σεξουαλικές ερωτήσεις του Λάγιου και τον …κόμπλαρε! (Βίντεο)
- Φαίη Σκορδά: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Αθανασιάδη που δημοσίευσε
- Γιώργος Μυλωνάκης: Πήρε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης – Επιστρέφει στο σπίτι του – Από Δευτέρα στη δουλειά της και η σύζυγος του
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook