Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη συναντιούνται με το εκρηκτικό συγκρότημα Imam Baildi και τον θρυλικό dj, συνθέτη και ερμηνευτή Shantel. Σ’ αυτό το πάρτι παίζουν, επίσης, ο Θωμάς Κωνσταντίνου και τραγουδούν η Λευκοθέα Φιλιππίδη, ο Tiny Jackal και ο Jeff Gonzales aka BnC.

Άλλη μια περιπετειώδης συνάντηση Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών κι ένα balkan disco-λαϊκό πάρτι έρχεται στο «Μουσικό κουτί», την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024, στις 21:00, στην ΕΡΤ1.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη συναντιούνται με το εκρηκτικό συγκρότημα Imam Baildi και τον θρυλικό dj, συνθέτη και ερμηνευτή Shantel. Σ’ αυτό το πάρτι παίζουν, επίσης, ο Θωμάς Κωνσταντίνου και τραγουδούν η Λευκοθέα Φιλιππίδη, ο Tiny Jackal και ο Jeff Gonzales aka BnC.

Η συνταγή των Imam Baildi είναι ένας συνδυασμός μουσικών… γεύσεων που φέρνει κοντά το παλιό με το καινούργιο, την Ελλάδα με τον κόσμο και η μουσική συνταγή του Shantel αποτελείται από ελληνικές, ανατολίτικες, βαλκανικές και τσιγγάνικες επιρροές, ντυμένες μ’ ένα χορευτικό ηλεκτρονικό ήχο.

«Τα ζηλιάρικα σου μάτια», «Ο πασατέμπος», το «Αργοσβήνεις μόνη» παντρεύονται μουσικά με το «Disko Partizani» και τα μοναδικά medley του Shantel!

Μια ιστορική μουσική συνάντηση, επειδή, πρώτον, οι Imam Baildi, το ελληνικό συγκρότημα που περιλαμβάνει μέλη της οικογένειας του «Μουσικού κουτιού» και που άφησε πολύ ισχυρό στίγμα εντός και εκτός συνόρων, ενώνεται ξανά ύστερα από χρόνια. Ο Ορέστης και ο Λύσανδρος Φαληρέας, η Ρένα Μόρφη, ο Γιάννης Δίσκος, ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης και ο Χρήστος Σκόνδρας συνδυάζουν ήχους από παλιά ελληνικά κομμάτια, δικές τους πρωτότυπες συνθέσεις, latin, hip-hop και ηλεκτρονική μουσική σε μια συναυλιακή συνταγή, που είναι, πλέον, δοκιμασμένη σε περισσότερες από 500 εμφανίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Και δεύτερον, διότι έρχεται από τη Φρανκφούρτη ο Shantel, o ξεχωριστός και ταλαντούχος dj, παραγωγός, συνθέτης και ερμηνευτής, που έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο με το εκρηκτικό μείγμα της μουσικής του.

«Disco partizani» & «Jumb Cross»: Οι Santel σ’ ένα balkan disco πάρτι, ξεσηκώνουν όλους τους παρευρισκόμενους στο στούντιο, μπροστά και πίσω από τις κάμερες!
Δείτε το βίντεο εδώ. 

«Medley» & «Ακρογιαλιές δειλινά»: ΒNC & Ρένα Μόρφη μάς προσκαλούν σε ατέλειωτο πάρτι με αγαπημένους ήχους, σε ένα medley-έκπληξη!
Δείτε το βίντεο εδώ. 

Ένα επεισόδιο ενδοοικογενειακής αγάπης και πατροπαράδοτης ελληνικής φιλοξενίας, που στο κυρίως μενού του «σερβίρει» Imam Baildi και το ραδιόφωνο «παίζει» σε ρυθμούς «disco partizani»!

Ιδέα-καλλιτεχνική επιμέλεια: Νίκος Πορτοκάλογλου
Παρουσίαση: Νίκος Πορτοκάλογλου, Ρένα Μόρφη
Σκηνοθεσία: Περικλής Βούρθης
Αρχισυνταξία: Θεοδώρα Κωνσταντοπούλου
Παραγωγός: Στέλιος Κοτιώνης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Βασίλης Μουρίκης
Σκηνογράφος: Ράνια Γερόγιαννη
Μουσική διεύθυνση: Γιάννης Δίσκος
Καλλιτεχνικοί σύμβουλοι: Θωμαΐδα Πλατυπόδη – Γιώργος Αναστασίου
Υπεύθυνος ρεπερτορίου: Νίκος Μακράκης
Photo Credits: Μανώλης Μανούσης / ΜΑΕΜ
Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions

Μαζί τους οι μουσικοί: Πνευστά-Πλήκτρα: Γιάννης Δίσκος Βιολί-φωνητικά/Δημήτρης Καζάνης κιθάρες-φωνητικά/Λάμπης Κουντουρόγιαννης Drums / Θανάσης Τσακιράκης μπάσο-μαντολίνο-φωνητικά / Βύρων Τσουράπης πιάνο-πλήκτρα / Στέλιος Φραγκούς

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook