Εξελίξεις που συγκλονίζουν έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, «Το Ναυάγιο».

Μια συγκλονιστική ιστορία επιβίωσης, δύναμης ψυχής και καρμικών συμπτώσεων με νέο επεισόδιο απόψε στις 22:50 στο MEGA.

Spoiler: Ο Πέτρος κάνει τα πάντα για να εμποδίσει την Ειρήνη να παντρευτεί τον Ιπποκράτη.

Ο Πέτρος έτοιμος να εμφανιστεί στον γάμο για να τον διαλύσει.

Μη χάσετε τη συγκλονιστική συνέχεια της νέας σειράς «Το Ναυάγιο».


Όσα θα δούμε  έως την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου στις 22:50:

Επεισόδιο 55 (Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου)
Η Ειρήνη, απαρηγόρητη που έχασε το τετράδιο με τις φόρμουλες των αρωμάτων, αποφασίζει να εγκαταλείψει για πάντα το όνειρό της. Ήταν όμως μια τυχαία ληστεία ή έχει βάλει το χέρι του ο Ιπποκράτης, καταστρώνοντας σχέδιο για να την κρατήσει κοντά του; Ο Βασίλης βρίσκει τον Μάριο τραυματισμένο από τη σφαίρα της Στέλλας και αναλαμβάνει να κουκουλώσει την υπόθεση. Ο Στέφανος προσπαθεί να εξηγηθεί στη Θοδώρα αλλά αυτή τον διώχνει οργισμένη, έχοντας μάθει για τον αρραβώνα του με την κόρη του Δημήτρη. Η Λίνα φεύγει επειγόντως από την Αθήνα και αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον πατέρα της στην Κρήτη. Ο Ιπποκράτης ανακρίνει τον Άγγελο για το παρελθόν του και αφήνει υπόνοιες για τους γονείς του και τα αίτια του τραγικού θανάτου τους, που τον αναστατώνουν και τον γεμίζουν ερωτηματικά.

Επεισόδιο 56 (Τρίτη 6 Φεβρουαρίου)
Ο Άγγελος υποψιάζεται τον Ιπποκράτη και το λέει στον Πέτρο, ο οποίος φοβάται πως η Ειρήνη κινδυνεύει. Ο Δημήτρης έχει απολύσει τη Θοδώρα, και η Λίνα με την Πολυξένη παλεύουν να τον πείσουν ότι την αδίκησε. Η αλήθεια για τον αρραβώνα της Λίνας με τον Στέφανο προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στις οικογένειες της Λίνας και του Μάκη, ενώ την ίδια ώρα, η Βάσω και ο Άγγελος μοιράζονται τα δικά τους προσωπικά μυστικά. Στο σπίτι της Στέλλας, η δραματική συμπλοκή συνεχίζεται, καθώς η Στέλλα και ο Βασίλης παλεύουν να πάρουν το όπλο από τον Μάριο. Οι ζωές όλων τους βρίσκονται σε κίνδυνο, ενώ την ίδια ώρα ο Στελής ετοιμάζεται να έρθει στην Αθήνα για το γάμο της Ειρήνης και παίρνει μαζί του τη φωτογραφία του Πέτρου που του έδωσε η Λαμπρινή. Ο Πέτρος τρελαμένος από την ανησυχία για την Ειρήνη πηγαίνει στο σπίτι της και πέφτει πάνω στον Ιπποκράτη.

Επεισόδιο 57 (Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου)
Η αιματηρή περιπέτεια της Στέλλας και του Βασίλη φτάνει στο τέλος της, αλλά τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο. Ο Βασίλης ζητά τη βοήθεια του Μιχάλη και της Ελένης, ενώ ο Ιπποκράτης, στην πρώτη του γνωριμία με τον Πέτρο, φροντίζει να τον «ανακρίνει» με τον τρόπο του, προσπαθώντας να μάθει περισσότερα για τη ζωή του και το παρελθόν του.

Ο Πέτρος βρίσκεται ενώπιον της εικόνας του Αγίου Νικολάου στο σπίτι του Ιπποκράτη, ενώ η Βάσω εξομολογείται στον Άγγελο ένα μυστικό της που βάζει σε κίνδυνο τη σχέση τους. Η Ειρήνη ζητάει εξηγήσεις από τον Ιπποκράτη για την ταυτότητα της Κλαίρης, που βρήκε στην ντουλάπα της, και ο Ιπποκράτης έρχεται σε δύσκολη θέση. Πριν φύγει από την Κρήτη, η Λίνα θέλει να απολογηθεί στη Θοδώρα και να αποκαταστήσει τη σχέση της με τον Στέφανο. Αποφασίζει να πάει να τη συναντήσει, αγνοώντας ότι στην πραγματικότητα επισκέπτεται το σπίτι του Μάκη.

Πρωταγωνιστούν:
Γιάννης Στάνκογλου, Αναστασία Παντούση, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Λεωνίδας Κακούρης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Έκτορας Λιάτσος, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Δημήτρης Καπουράνης, Αθηνά Ροδίτου, Αμαλία Καβάλη, Γιώργος Χριστοδούλου, Θάνος Λέκκας, Νίκος Γκέλια, Κώστας Ξυκομηνός, Γιώργος Σουξές, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαρία Ζορμπά, Γιολάντα Μπαλαούρα, Αντιγόνη Φρυδά, Γιώργος Μακρής, Στέλλα Ψαρουδάκη, Ελεάνα Στραβοδήμου, Πέρης Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνος Δανίκας, Νάνσυ Μπούκλη, Χρύσα Βακάλη, Εύη Δόβελου, Ελίζα Σκολίδη, Άγγελος Ανδριόπουλος, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Βαγγέλης Σαλευρής, Χρήστος Χαλβατζάρας, Πολύδωρος Βογιατζής, Φώτης Πετρίδης, Φοίβος Παπακώστας, Χρύσα Ρώμα, Θεανώ Κλάδη, Ζαχαρένια Πίνη, Στέλιος Δημόπουλος, Παναγιώτης Γαβρέλας, Ιώβη Φραγκάτου, Θοδωρής Προκοπίου, Αθανάσιος Μυλωνόπουλος, Δημήτρης Γεωργαλάς, Εύη Παπαδάκη, Ανδρέας Βατζώλης, Στέλιος Βάσιλας κ.α.
Στον ρόλο της Λαμπρινής η Γιώτα Φέστα.
ΣΕΝΑΡΙΟ: Γιώργος Κόκουβας
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Σπηλιόπουλος Χ.Β. – Μαίρη Ζαφειροπούλου
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Χαριτίδης
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Νικόλας Καρανικόλας & Θωμάς Βαρβίας
ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ: Κατερίνα Τσακότα
ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ: Αντώνης Χαλκιάς
CREATIVE PRODUCER: Σέργιος Κωνσταντινίδης
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Θοδωρής Κόντος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: JK PRODUCTIONS – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ALTER EGO MASS MEDIA S.A.- MEGA
*Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook