Ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής φέρει εγκαύματα στο 25% του σώματος του ενώ η σύζυγος του έχει ακόμη πιο σοβαρά εγκαύματα στο 40% του σώματος

Σε σοβαρή κατασταση νοσηλύονται στο «Γ. Γεννηματάς» ο 83χρονος Μανώλης Μαυρομμάτης καιη σύζυγό του Ειρήνη (Ρένα) Βενιέρη, μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στο Κολωνάκι.

Ο αθλητικογράφος φέρει σοβαρά εγκαύματα στο 25% της επιφάνειας του σώματος του και η σύζυγος του φέρει ακόμη πιο σοβαρά εγκαύματα στο 40% του σώματος της.

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης έχει πλέον διασωληνωθεί ενώ τέθηκε και σε μηχανική υποστήριξη. Στην ίδια κατάσταση και ακόμη πιο σοβαρά νοσηλεύεται και η σύζυγός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά στο σπίτι τους στη οδό Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι ξέσπασε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, το μάτι της ηλεκτρικής κουζίνας, που φαίνεται ότι ξεχάστηκε αναμμένο .

Το ζευγάρι πήγε για ύπνο και το μάτι της κουζίνας παρέμεινε ανοικτό και έτσι προκλήθηκε η φωτιά στο διαμέρισμά τους , όπου επιχείρησε η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό τους και με το ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Μανώλη Μαυρομμάτη και τη σύζυγό του:

Αναλυτικά, αναφέρεται:

1. Γνωρίζεται ότι 18/02/2024 (05:00 hrs) διακομίσθηκαν μέσω Σ/ΕΚΑΒ , στο ΤΕΠ του Γ.Ν.Α. «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», μετά από απεγκλωβισμό από οικιακή πυρκαγιά (επί της οδού Αναyνωστοπούλου στο Κολωνάκι) οι ασθενείς:

α.- Ο αθλητικογράφος και πρώην Βουλευτής, Μανώλης Μαυρομάτης, (82) ετών, με Θερμικά Εγκαύματα βαθέως μερικού και ολικού πάχους που αφορούν τμήματα κάτω άκρων, κορμού, αριστερού άνω άκρου και τριχωτό κεφαλής, Συνολικής Εγκαυματικής Επιφάνειας 18% της Ολικής Επιφάνειας Σώματος.

Ο ασθενής διασωληνώθηκε και τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη αναπνοής.

β.- Η Ειρήνη Μαυρομάτη 80 ετών (σύζυγος), με Θερμικά Εγκαύματα βαθέως μερικού και ολικού πάχους που αφορούν τμήματα προσώπου, άνω και κάτω άκρων και κορμού, με μεγαλύτερη προσβολή της αριστερής πλευράς του σώματος, Συνολικής Εγκαυματικής
Επιφάνειας (40%) της Ολικής Επιφάνειας Σώματος και με στοιχεία εισπνευστικού εγκαύματος.

Η ασθενής διασωληνώθηκε λόγω επαπειλούμενου αεραγωγού και τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη αναπνοής.

Υποβλήθηκε σε εσχαροτομές στην αριστερή άκρα χείρα και το αντιβράχιο.

2. Οι ασθενείς νοσηλεύονται στην Μονάδα Εγκαυμάτων, στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής και η κατάστασή τους κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη, για τις επόμενες (48) ώρες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook