«Σαν Ψέμα», η νέα καθημερινή σειρά του OPEN κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 8 Απριλίου στις 17:45

Σε χαρούμενο κλίμα, με πολλά γέλια και θετική διάθεση πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη, η Avant Premiere της νέας καθημερινής σειράς του OPEN, «Σαν ψέμα». Οι πρωταγωνιστές, οι συντελεστές, τα στελέχη του καναλιού και της εταιρείας παραγωγής μαζί με τους εκπροσώπους του Τύπου βρέθηκαν στην αίθουσα Gold Class των Village Cinemas @ The Mall Athens και παρακολούθησαν το πρώτο επεισόδιο της πιο γλυκιάς ιστορίας, λίγο πριν την πρεμιέρα της Δευτέρας.

Ο χώρος είχε διαμορφωθεί ειδικά για την περίσταση, θυμίζοντας μας κάτι από την παιδικότητά μας. Πολύχρωμα μπαλόνια, καραμέλες και γευστικότατο μαλλί της γριάς έκλεψαν την παράσταση και έκαναν τους καλεσμένους να αφεθούν και να χαλαρώσουν σε αυτή την ξεχωριστή συνάντηση!

Το πρώτο επεισόδιο ενθουσίασε και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, υποσχόμενο μια πολύ όμορφη και συναρπαστική συνέχεια. Η νέα σειρά έχει πολλά στοιχεία κωμωδίας, ανατροπές, γέλιο, συγκίνηση, ευτράπελα και φυσικά ο έρωτας είναι ο πρωταγωνιστής. Η ιστορία της Ζωής και του Πέτρου ξεκινάει και η μικρή Αλίκη θα είναι στο τιμόνι του πιο υπέροχου ταξιδιού!

Το παρών στην προβολή έδωσε και ο CEO της Barking Well Νίκος Κοκλώνης ο οποίος συνομίλησε με τους πρωταγωνιστές, αλλά και τους δημοσιογράφους τόσο για το «Σαν Ψέμα», όσο και για άλλα project που έρχονται σύντομα. «Ξεκινάει η νέα μας καθημερινή σειρά και έχουμε μεγάλη χαρά», δήλωσε ο Νίκος Κοκλώνης και συνέχισε λέγοντας «στο OPEN έρχονται πολλά και ενδιαφέροντα νέα προγράμματα, θα γίνουν αγαπημένη συνήθεια».
«Σαν Ψέμα», σε σκηνοθεσία του Σταύρου Ποταμάρη, έρχεται τη Δευτέρα στις 17:45 στο OPEN

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Πολυδερόπουλος, Κατερίνα Γερονικολού, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Χάρης Σώζος, Μαρίνα Βρόντη, Παναγιώτης Κυριακού, Κατερίνα Νικολοπούλου, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Μαρία Παπακώστα, Μαρίλια Χαριδήμου και η μικρή Αλεξάνδρα Προυντζοπούλου

Σκηνοθεσία – Επιμέλεια: Σταύρος Ποταμάρης
Σενάριο: Νίκος Παπαδόπουλος, Γλυκερία Κακούρη, Νικόλας Στραβοπόδης
Παραγωγή: Red Smile

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook