Εκτός της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» θα είναι από τη νέα σεζόν η Μαρία Ανασταοπούλου. Το «διαζύγιο» με τον Γιώργο Παπαδάκη. Τα σχέδια της παρουσιάστριας.

Την απόφασή της, να μην συνεχίσει στην θέση της συμπαρουσιάστριας του Γιώργου Παπαδάκη την επόμενη σεζόν, ανακοίνωσε η Μαρία Αναστασοπούλου στον ΑΝΤ1, στο πλαίσιο των συζητήσεων για την ανανέωση του συμβολαίου της.

Η ρήξη στις σχέσεις τους είχε διαφανεί αυτή τη χρονιά με αρκετές αμήχανες έως «ηλεκτρισμένες» στιγμές με τον Γιώργο Παπαδάκη στον τηλεοπτικό αέρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Μαρία Αναστοσοπούλου ανακοίνωσε στους υπεύθυνους του ΑΝΤ1 την επιθυμία της να αποχωρήσει από την εκπομπή την επόμενη σεζόν.

Στα επόμενα ραντεβού με το κανάλι θα συζητηθούν, τόσο το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η βραδινή εκπομπή της «Αρένα», όσο και το ενδεχόμενο να παρουσιάσει την ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου από την οποία, όπως όλα δείχνουν, αποχωρεί η Φαίη Μαυραγάνη με κατεύθυνση τον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Τίνας Μεσσαροπούλου που μεταδόθηκαν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha, η Μαρία Αναστασοπούλου, παρότι συζητούσε ήδη με δύο άλλα κανάλια (ΣΚΑΙ και OPEN), τελικά όπως φαίνεται θα παραμείνει στον ΑΝΤ1, ο οποίος φέρεται να της έκανε δύο προτάσεις: η μία αφορά στο πρωινό του Σαββατοκύριακου, απ’ όπου αποχωρεί η Φαίη Μαυραγάννη (η οποία, όπως όλα δείχνουν, θα μετακομίσει στον ΣΚΑΪ και θα αναλάβει τη ζώνη του ΣΚ που μέχρι πρότινος είχε ο Γιώργος Αυτιάς) και η δεύτερη έχει να κάνει με την απογευματινή ζώνη του καναλιού. Αυτό που φαίνεται πιο πιθανό ως σενάριο είναι το πρώτο, δηλαδή η Μαρία Αναστασοπούλου να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1,

Ποιος θα αντικαταστήσει τη Μαρία Αναστασοπούλου στο «Καλημέρα Ελλάδα»
To θέμα συζητήθηκε εκτενλως και στον ΣΚΑΙ στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και όπως ειπώθηκε:
Ο ΑΝΤ1 φέρεται να έχει καταλήξει ότι ο δημοσιογράφος που θα αντικαταστήσει τη Μαρία Αναστασοπούλου θα είναι άνδρας, χωρίς ωστόσο να μπουν σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook