ZoePre: «Δεν θεωρώ ηθικό ένας influencer να προμοτάρει πολιτικούς επί πληρωμή» (βίντεο)
“Θεωρώ ανήθικο να έχω μία υποτυπώδη εξουσία και να επιλέξω να πληρωθώ για κάτι τόσο σημαντικό όπως οι εκλογές”.
Η Youtuber ZoePre και ο πολιτικός αναλυτής Πέτρος Ιωαννίδης, μίλησαν στην εκπομπή του MEGA «Εεξλίξεις τώρα» και αναφέρθηκαν στα social media ως εργαλείο στην πολιτική επικοινωνία.
Η ZoePre, η Youtuber που στο παρελθόν είχε πάρει συνέντευξη από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Χάρη Δούκα, χαρακτήρισε ως ανήθικο ένας influencer να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του για να προμοτάρει κάποιον πολιτικό επί πληρωμή.
«Με ξενίζει ότι χρησιμοποιούν influencers. Δεν το θεωρώ ηθικό ένας influencer, που έχει την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου, να προμοτάρει ένα πολιτικό πρόσωπο επί πληρωμή. Θεωρώ ανήθικο να έχω μία υποτυπώδη εξουσία και να επιλέξω να πληρωθώ για κάτι τόσο σημαντικό όπως οι εκλογές, για να περάσω στον κόσμο κάτι», είπε.
«Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι που θα δουν στο TikTok & Instagram πολιτικούς, δεν είναι απαραίτητο να πάνε να ψηφίσουν στο τέλος της ημέρας, γιατί απλά στην τελική είναι περιεχόμενο», συμπλήρωσε.
Σε αυτό συμφώνησε και ο πολιτικός αναλυτής Πέτρος Ιωαννίδης, ο οποίος εκτίμησε ότι η ψήφος των πολιτών δεν θα επηρεαστεί από τα social media.
«Δεν νομίζω ότι επηρεάζει κάποιον που δεν θα πάει να ψηφίσει ή θα πάει να ψηφίσει το αντίθετο κόμμα», δήλωσε.
Ολες οι Ειδήσεις
- Πλάκα: Πώς έφτασαν οι Αρχές στους τρεις κλέφτες χαλκού που ευθύνονται για την έκρηξη με τους έξι νεκρούς – Στον εισαγγελέα για ανθρωποκτονίες κατά συρροή (βίντεο)
- «Χωριάτικο»: Προφυλακίστηκε και ο πρώην συνδικαλιστής της ΓΕΝΟΠ, Ρίζος Ρίζος – Αναζητείται 52χρονος Μολδαβός ,το δεξί χέρι του ιδιοκτήτη σε strip club
- Τραγωδία στην Ισπανία: «Άλλαξα θέση λίγα λεπτά πριν από τη σύγκρουση και σώθηκα», περιγράφει 18χρονος Έλληνας που ήταν στο τρένο με την οικογένεια του (βίντεο)
- Πλάκα: Συνελήφθησαν τρεις κλέφτες χαλκού που προκάλεσαν την έκρηξη με τους 6 νεκρούς –Για δευτερόλεπτα γλύτωσε σχολικό λεωφορείο γεμάτο μαθητές – Βίντεο
- To «Χωριάτικο»: Προφυλακίστηκε ο Άγγελος Γιαννακόπουλος, ελεύθερος ο γιός του με εγγύηση 20.000 ευρώ – Αρνείται την απάτη, δέχεται φορολογικές παραβάσεις
- Ανοίγουν τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου τα σχολεία της Γκράβας αλλά χωρίς θέρμανση – Ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Αθηναίων
- Κεφαλογιάννη – Μάτσας: Απορρίφθηκε η έφεση της υπουργού για αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών τους – Παραμένει η συνεπιμέλεια
- Παρέμβαση Μητσοτάκη στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ με τον χάρτη του τουρκολιβυκού μνημονίου: «Είναι παράνομο, η γεωγραφία δεν μπορεί να ξαναγραφτεί»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook