Το τηλεοπτικό δίκτυο έχει καταβάλει τέλη άδειας μεταξύ 7 εκατομμυρίων και 9 εκατομμυρίων δολαρίων στην εταιρεία παραγωγής της Όπρα Γουίνφρεϊ, Harpro Productions, για τα δικαιώματα της συνέντευξής της με τα πρώην μέλη της βασιλικής οικογένειας σύμφωνα με την Wall Street Journal.

Η συνέντευξη για την οποία επικρατεί μια παγκόσμια φρενίτιδα αναμένεται να προβληθεί την Κυριακή στις ΗΠΑ από το CBS και την Δευτέρα στη Βρετανία από το ITV.

Φυσικά, το τηλεοπτικό δίκτυο θα βγάλει τα έξοδά του, καθώς αναμένεται να παρακολουθήσουν την συνέντευξη εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, που θέλουν να μάθουν τι ακριβώς έγινε με την βασιλική οικογένεια και τους Σάσεξ.

Στη συμφωνία μεταξύ του CBS και της εταιρείας παραγωγής της Όπρα περιλαμβάνεται και το δικαίωμα του αμερικανικού δικτύου να πουλήσει την συνέντευξη στην διεθνή αγορά ενώ έγινε γνωστό πως το αμερικανικό δίκτυο χρεώνει 325.000 δολάρια για 30″ διαφημιστικού χρόνου κατά την διάρκεια της συνέντευξης!

Αυτό είναι περίπου το διπλάσιο του κόστους μιας κανονικής διαφήμισης που προβάλλεται κατά την διάρκεια μιας κυριακάτικης εκπομπής.

Ο Χάρι και η Μέγκαν δεν πήραν χρήματα για την συνέντευξη, δήλωσε ο εκπρόσωπος των Σάσεξ

Εκπρόσωπος του πρίγκιπα Χάρι και της πρώην πρωταγωνίστριας του δικαστικού δράματος Suits δήλωσε στην Wall Street Journal πως οι Σάσεξ δεν πληρώθηκαν για την δίωρη αποκαλυπτική συνέντευξη στην Όπρα. Σε ένα από τα τρέιλερ που δόθηκαν στην δημοσιότητα την Παρασκευή η δούκισσα του Σάσεξ δηλώνει πως αισθάνεται ελεύθερη να μιλήσει για τον εαυτό της αφού η Όπρα της είχε ζητήσει μια συνέντευξη το 2018, πριν από τον γάμο της Μέγκαν με τον Χάρι, αλλά το παλάτι δεν της έδωσε την άδεια να την κάνει.

Μέχρι σήμερα, οι οικονομικές λεπτομέρειες της συνέντευξης ήταν ένα καλά προστατευμένο μυστικό. Η εταιρεία της Όπρα Γουίνφρεϊ παρήγαγε την συνέντευξη πριν την πουλήσει.

Πηγές ανέφεραν στην Wall Street Journal χθες πως η συμφωνία κλείστηκε με τα ποσά μεταξύ 7 και 9 εκατομμύρια δολάρια. Φυσικά, η Όπρα Γουίνφρεϊ είχε φροντίσει να μιλήσει και με άλλα ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα, όπως το NBC και το ABC.

Η εκπομπή αρχικά, είχε γίνει γνωστό πως θα ήταν διάρκειας 90 λεπτών, ωστόσο το CBS την επέκτεινε, κάνοντάς την δίωρη, δίνοντας έτσι στο δίκτυο ένα επιπλέον εμπορικό διάλειμμα για να κερδίσει ακόμη περισσότερα από τις διαφημίσεις.

Επίσης, μέρος της συμφωνίας προέβλεπε πως το CBS θα είχε το δικαίωμα να χορηγήσει άδεια για προβολή της στις διεθνείς αγορές. Υπό αυτό το πρίσμα, το δίκτυο την έχει πουλήσει ήδη σε 17 χώρες και σε ολόκληρη την υποσαχάρια Αφρική – όπου υπάρχουν 52 χώρες, με το ITV του Ηνωμένου Βασιλείου να έχει πληρώσει ήδη ένα εκατομμύριο δολάρια για τα δικαιώματα προβολής της.

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί στην Αγγλία την Δευτέρα το βράδυ. Δεν είναι γνωστό πόσα χρήματα έδωσαν τα άλλα δίκτυα για την προβολή της συνέντευξης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook