Κυριακή με δύο δυνατές πρεμιέρες στο MEGA – «Famagusta» στις 21:00, «17 Κλωστές» στις 22:50

Στα 8 επεισόδια που απομένουν θα παρακολουθήσουμε όσα διαδραματίστηκαν στην Κύπρο μετά την τουρκική εισβολή με την επάνοδο του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στην εξουσία, τα ταραγμένα χρόνια μετά τη διχοτόμηση του νησιού και νέες μαρτυρίες ανθρώπων που βίωσαν την απώλεια και τον ξεριζωμό
Την Κυριακή το MEGA φέρνει στη μικρή οθόνη δυο μεγάλες πρεμιέρες μυθοπλασίας, βασισμένες σε πραγματικά γεγονότα. Στις 21:00 επιστρέφει ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της πετυχημένης παραγωγής «Famagusta». Αμέσως μετά, στις 22:50, κάνει πρεμιέρα η συγκλονιστική σειρά σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια, «17 Κλωστές».
Ο πολυαναμενόμενος γ’ κύκλος της σειράς «Famagusta» έρχεται να γράψει τον συγκινητικό επίλογο την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, και κάθε Κυριακή στις 21:00, στο MEGA. Στα 8 επεισόδια που απομένουν θα παρακολουθήσουμε όσα διαδραματίστηκαν στην Κύπρο μετά την τουρκική εισβολή με την επάνοδο του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στην εξουσία, τα ταραγμένα χρόνια μετά τη διχοτόμηση του νησιού και νέες μαρτυρίες ανθρώπων που βίωσαν την απώλεια και τον ξεριζωμό. Παράλληλα, η σειρά που υπογράφει η Βάνα Δημητρίου και σκηνοθετεί ο Αντρέας Γεωργίου, υπόσχεται να ξετυλίξει το νήμα της ζωής των ηρώων της «Famagusta» στο σήμερα. Η Χριστίνα βιώνει την απόλυτη λύτρωση, καθώς κρατά στην αγκαλιά της τον πρωτότοκο γιο της που αναζητούσε επί πέντε δεκαετίες. Την ίδια στιγμή, συνειδητοποιεί πως κινδυνεύει να χάσει τον άλλο της γιο, τον Παύλο, η υγεία του οποίου επιδεινώνεται διαρκώς.
Αμέσως μετά, στις 22:50, ξεκινά η συγκλονιστική ιστορία των «17 Κλωστών». Μέσα από τα 6 επεισόδια της σειράς μυθοπλασίας, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια, ξεδιπλώνονται στις οθόνες μας τα αληθινά γεγονότα, που οδήγησαν στη μαζική δολοφονία που συγκλόνισε την Ελλάδα, στις αρχές του 1900. Πρωταγωνιστής της ιστορίας που διαδραματίζεται στα Κύθηρα την περίοδο 1906 – 1909 είναι ο Αντώνης, ένας φιλήσυχος τσαγκάρης και λυράρης. Ο αγαπητός στον τόπο του νέος κατηγορείται άδικα και τρέπεται σε φυγή, επιστρέφοντας για να πάρει εκδίκηση. Το σενάριο της σειράς που υπογράφει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και η Κάτια Κισσονέργη, βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Πάνου Δημάκη, «17 Κλωστές».
Ολες οι Ειδήσεις
- ΕΡΤ1 – «100 χρόνια ελληνική δισκογραφία»: «Η δισκογραφία στη δεκαετία της Αλλαγής» (Α’ Μέρος) – Κυριακή 04.05.2025
- ACTION 24: O Μιχάλης Κουινέλης έρχεται το Σάββατο 3 Μαίου στην «ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΝΗ» -Τρέϊλερ
- Νομική Σχολή: Η καταδρομική επίθεση των 8 μαυροντυμένων κουκουλοφόρων – Βίντεο – ντοκουμέντο
- «Chef στην κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα – Κάθε Σαββατοκύριακο στο OPEN
- Η Ελίζαμπεθ Πίπκο: Η στενή συνεργάτιδα του Ντόναλντ Τράμπ στο δυναμικό του Ομίλου Antenna
- Έλενα Κρεμλίδου: «Λύγισε» για τη διαρροή αποκαλυπτικών φωτογραφιών της – “Σε κάποιες από αυτές ήμουν ανήλικη» – Βίντεο
- Δώρα Χρυσικού: Τέλος από τη «Γη της Ελιάς» – Το βίντεο με το αποχαιρετιστήριο μήνυμα
- ΣΚΑΪ: Το Happy Traveller στη Ρόδο και τη Χάλκη – Δείτε το τρέϊλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook