Αντώνης Κανάκης: «Στην σύγχρονη τηλεόραση θα άλλαζα πολλά πράγματα»

Τι θα άλλαζε στην τηλεόραση, τα όρια της σάτιρας και αν θα αναλάμβανε θέση ευθύνης.
Ο Αντώνης Κανάκης μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για την ποιότητα της τηλεόρασης, , τα όρια της σάτιρας και της πολιτικής ορθότητας, αλλά και τι θα απαντούσε σε πρόταση να αναλάβει κάποια διευθυντική θέση.
Για την πολιτική ορθότητα και τα όρια της σάτιρας ο Αντώνης Κανάκης είπε: «τα υπαρκτά όρια είναι αυτά που πηγάζουν από την προσωπικότητα του εκάστοτε σατιρικού δημιουργού, από την παιδεία του, την αισθητική του, την κουλτούρα του, τις αντιλήψεις του. Τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα όταν κάποιοι προσπαθούν να επιβάλλουν τα δικά τους όρια στους άλλους και όταν η εκάστοτε εγωκεντρική ή συμπλεγματική αντίληψη περί προσβολής γίνεται σημαντικότερη από το αγαθό της ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης».
Θα αναλάμβανε «θέση ευθύνης» σε κανάλι;
«Στην σύγχρονη τηλεόραση θα άλλαζα πολλά πράγματα. Κυρίως νοοτροπίες, αντιλήψεις και επιλογές περιεχομένου. Μέχρι στιγμής έχω αρνηθεί αυτού του είδους τις προτάσεις», υπογράμμισε.
Θα επέστρεφε στην τηλεόραση;
‘Όπως ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης, «Κάθε χρόνο δυσκολεύομαι να επιστρέψω στην τηλεόραση γιατί η «εξέλιξή» της με απωθεί όλο και περισσότερο. όμως η επικοινωνία με τον κόσμο και η ανάγκη να ειπωθούν κάποια πράγματα που δεν νομίζω ότι ακούγονται όσο θα έπρεπε, αποτελούν πλέον τα βασικά κίνητρα».
Ολες οι Ειδήσεις
- Καραλής: «Όταν ήμουν μικρός, ούτε στα μεγαλύτερά μου όνειρα δεν φανταζόμουν ότι θα είμαι 4ος όλων των εποχών» (βίντεο)
- Εμμανουήλ Καραλής: Νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 6.08μ και τέταρτη επίδοση όλων των εποχών στο επί κοντώ (βίντεο)
- Ελένη Φουρέιρα: Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της με τον γιό της και τον Αλμπέρτο Μποτία
- Έρχεται το νέο baby Fiat Panda – Ποια θα είναι η τιμή του
- Παλαιό Φάληρο: «To μωρό δεν ήταν ζωντανό, μπήκα στη θάλασσα, περπάτησα όσο πατούσα και το άφησα», η κυνική παραδοχή της μητέρας για την 3χρονη
- Ανδρομάχη & Γιώργος Λιβάνης: Το πρώτο βίντεο από το νέο τους σπίτι
- Άντζελα Δημητρίου: Οι φωτογραφίες από το πάρτι της εγγονής της για τα γενέθλια της
- To «Βήμα της Κυριακής»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook