Το «ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥΣΟΥ» με την Ελένη Τσολάκη υποδέχεται λαμπερούς καλεσμένους, για τις πιο χαρούμενες και κεφάτες γιορτές
Παραμονή Πρωτοχρονιάς μετράμε αντίστροφα και το «ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥΣΟΥ» αποχαιρετά το 2024 με μια ανασκόπηση στα γεγονότα που απασχόλησαν την επικαιρότητα.
Το «ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥΣΟΥ» με την Ελένη Τσολάκη φοράει τα γιορτινά του και μας επιφυλάσσει υπέροχες εκπλήξεις, με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό. Λαμπεροί καλεσμένοι, αγαπημένοι καλλιτέχνες μας εύχονται με τον πιο όμορφο τρόπο και μας χαρίζουν γιορτινές, χαρούμενες στιγμές.
Την Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου η εκπομπή φιλοξενεί τον μοναδικόΝίκο Ζωιδάκη, ο οποίος ξεσηκώνει το πλατό με τις επιτυχίες του και όλη η παρέα στο «ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥΣΟΥ» χορεύει στους ρυθμούς της κρητικής λύρας. Ακόμα, η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της χρονιάς που έρχεται, για να ξέρουμε τι να περιμένουμε το 2025.
Παραμονή Πρωτοχρονιάς μετράμε αντίστροφα και το «ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥΣΟΥ» αποχαιρετά το 2024 με μια ανασκόπηση στα γεγονότα που απασχόλησαν την επικαιρότητα. Στη συνέχεια ηΝεκταρία Κοκκινάκη μπαίνει στην κουζίνα και φτιάχνει λαχταριστές λιχουδιές για το ρεβεγιόν, ενώ η διάθεση απογειώνεται με τηΡία Ελληνίδου και την ορχήστρα της.
Την Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου ποδαρικό στην εκπομπή κάνουν λαμπεροί καλεσμένοι, ενώ η αστρολόγος Βάσια Μαυράκη προβλέπει τι θα φέρει στα ερωτικά και στα οικονομικά των ζωδίων ο νέος χρόνος. Ακόμα, η Ελένη Τσολάκη υποδέχεται τη Βίκυ Χατζηβασιλείου,η οποία μοιράζεται τα μυστικά της θετικής σκέψης.
Η πιο γιορτινή παρέα είναι στο OPEN!
«ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥΣΟΥ» με την Ελένη Τσολάκη για τις πιο αισιόδοξες και χαρούμενες γιορτές!
Ολες οι Ειδήσεις
- ΑΕΚ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-3: Άγγιξε το όνειρο, αλλά ο Βαλβέρδε στο 92΄της έκοψε το χαμόγελο
- «Αν δεν είναι δική μου, δεν θα είναι κανενός»: Ηλικιωμένος στην Κολομβία σκότωσε με μαχαίρι 23χρονη γιατί τον απέρριψε ερωτικά – Σκληρό βίντεο
- Σάκης Τανιμανίδης: Οι φωτογραφίες μόνο με εσώρουχο – «Είπα να ακούσω το κοινό μου»
- Ρεν – Ολυμπιακός 0-0: Ευρωπαϊκό μέταλλο για οκτάδα!
- Ο Βανς μετά την ήττα: «Ο πόλεμος είναι ο λόγος που χάσαμε τις εκλογές» – Εξηγεί γιατί οι ψηφοφόροι τους γύρισαν την πλάτη
- Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Ισχυρό ελληνικό αποτύπωμα και ιστορικές πρωτιές για γυναίκες και εκπροσώπους μειονοτήτων
- Άγρια κόντρα κυβέρνησης – ΕΛ.Α.Σ. για τους Ποινικούς Κώδικες – Μαρινάκης: Ας πάρει τηλέφωνο τον Κοντονή ο Τσίπρας να τον ρωτήσει – ΕΛΑΣ: Πείτε μας ποιους τραπεζίτες ξεπλύνατε
- Ζωγράφου Πανεπιστημιούπολη: Σοβαρά επεισόδια με κουκουλοφόρους – Εισέβαλαν στο Μαθηματικό με μολότοφ, ξύλα και τσεκούρι – 3 τραυματίες (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook