ACTION 24: Ο Θοδωρής Μαραντίνης έρχεται αυτή την Κυριακή στο «VITALITY»
Η δημοσιογράφος, Σίσσυ Καλλίνη, μας ενημερώνει για τη διεθνή τάση του manifest, και τους λόγους που έχει αποκτήσει φανατικούς ακολούθους ανάμεσα στους νέους και όχι μόνον.
Αυτή την Κυριακή στις 10:00 το πρωί, η Ελένη Πετρουλάκη και τη συνεργάτιδά της, Ελευθερία Γεωργίου, μας εξηγούν πώς θα αποκτήσουμε σφιχτούς και δυνατούς κοιλιακούς, με φόντο το μαγευτικό Σούνιο.
Η δημοσιογράφος, Σίσσυ Καλλίνη, μας ενημερώνει για τη διεθνή τάση του manifest, και τους λόγους που έχει αποκτήσει φανατικούς ακολούθους ανάμεσα στους νέους και όχι μόνον.
Στη συνέχεια, ο δημοφιλής τραγουδιστής, Θοδωρής Μαραντίνης, δοκιμάζεται με επιτυχία στο fit test της Ελένης, που και αυτό είναι εστιασμένο στις ασκήσεις κοιλιακών, ενώ αμέσως μετά μας μιλά για την καθημερινότητά του, τη διαχείριση του άγχους, την ευεξία, τη σχέση του με τους γιους του και τη μουσική δημιουργία.
Η διατροφολόγος, Ειρήνη Διπλάρη, μας δίνει χρήσιμες συμβουλές για να χάσουμε τα κιλά των εορτών, με σωστό τρόπο και σταδιακά, προτείνοντας βασικούς κανόνες υγιεινής απώλειας λίπους.
Τέλος, ο γνωστός στυλίστας, Στέφανος Ζαούσης, μας ενημερώνει για τις τάσεις της μόδας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2025, αλλά και τα στιλιστικά do & don’t.
Το «VITALITY» είναι ένα τηλεοπτικό ταξίδι στον κόσμο της Υγείας & της Ευεξίας, στον κόσμο του health & του wellness, με οδηγό την expert του είδους, Ελένη Πετρουλάκη. Η νέα εκπομπή του ACTION 24, που προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 10:00 το πρωί, έχει στόχο να μας βοηθήσει να βελτιώσουμε τις συνήθειες μας και να βρούμε την προσωπική μας ισορροπία και την εσωτερική μας ηρεμία και ευτυχία.
ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ AYTH ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 10:00 ΣΤΟ ACTION 24
Ολες οι Ειδήσεις
- Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Οι φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Λονδίνο
- Σέρρες: Θρίλερ με την εξαφάνιση του διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πορροΐων – Επιχείρηση για τον εντοπισμό του (βίντεο)
- Το «ευχαριστώ» της Έλενας Ακρίτα για την αναγνώριση από τα πολιτικά κόμματα της προσφοράς της Σύλβας Ακρίτα στον τομέα της Πρόνοιας
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Το μήνυμά της για τα Χριστούγεννα – “Ο Θεός να ευλογεί την Ελλάδα και τις ΗΠΑ”
- ΑΑΔΕ : Στον Εισαγγελέα οι πρώτες 50 μαζικές διαγραφές αγρών στο Ε9 – Λίστα με 3.000 «μαϊμού ιδιοκτήτες» που εισέπρατταν παράνομα επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Η Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου στις 07:00 το πρωί στο OPEN
- «Στο Παρά Πέντε – 20 χρόνια μετά»: Σαρωτική πρωτιά στην τηλεθέαση για το επετειακό reunion του MEGA
- Υπουργείο Παιδείας: Τα 8 νέα Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία που θα λειτουργήσουν από το 2026-2027
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook