Η Κωνσταντινούπολη «Prime Time» στον ΣΚΑΪ: Τη Δευτέρα 10 Μαρτίου στις 21.00 με τον Μανώλη Κωστίδη – Δείτε το τρέϊλερ

Επισκεπτόμαστε την εμβληματική Χάλκη και συνομιλούμε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο για το παρόν και το μέλλον του λίκνου της Ορθοδοξίας.
Τη Δευτέρα 10 Μαρτίου στις 21.00, η κάμερα του Prime Time ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη και ακολουθεί τον Μανώλη Κωστίδη σε μία περιήγηση στην Πόλη των πόλεων.
Ξεκινώντας από τον Βόσπορο, γνωρίζουμε Έλληνες που αναζήτησαν εκεί μία νέα ζωή και με τα χρόνια έγιναν ένα με τους 2.000 εναπομείναντες Ρωμιούς και συναντάμε ανθρώπους που επιμένουν να διατηρούν ζωντανή την ελληνική γλώσσα, τις συνήθειες, τα έθιμα και κυρίως τη μνήμη των προγόνων τους. Διασχίζουμε τις γέφυρες που ενώνουν την Ανατολή με τη Δύση και καθόμαστε στα θρανία πλάι στα νεαρότερα μέλη της μειονότητας αλλά και δίπλα σε ενήλικες Τούρκους που επέλεξαν να μάθουν ελληνικά. Μπαίνουμε στα γραφεία των δύο ομογενειακών εφημερίδων που καταγράφουν την ιστορία ενός αιώνα.
Επισκεπτόμαστε την εμβληματική Χάλκη και συνομιλούμε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο για το παρόν και το μέλλον του λίκνου της Ορθοδοξίας.
Το οδοιπορικό του Prime Time και οι συγκινητικές αφηγήσεις των πρωταγωνιστών του, δίνουν την απάντηση στο ερώτημα: γιατί, παρά τα καθοριστικά ιστορικά γεγονότα, η Πόλη παραμένει τόσο οικεία και θελκτική για όλους τους Έλληνες;
Prime Time στην Κωνσταντινούπολη, τη Δευτέρα 10 Μαρτίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ, με τον Μανώλη Κωστίδη.
«PRIME TIME»
Κάθε Δευτέρα στις 21.00, στον ΣΚΑΪ
#PrimeTime
Ολες οι Ειδήσεις
- Βόλος: Άνδρας προσπάθησε να αρπάξει δύο παιδιά – Πως απέτρεψαν την απαγωγή δύο αθλητές – Η οδηγία της Αστυνομίας στους γονείς
- Λένα Ζευγαρά: Απαντά στις φήμες που την ήθελαν σε σχέση με τον Κέντρικ Ναν – “Ο άνθρωπος έχει γυναίκα…” (βίντεο)
- Στράτος Τζώρτζογλου: “Κοίταζα απ’ τον όροφο, έλεγα αν δεν πεθάνω και μείνω ανάπηρος θα είναι χειρότερα” (βίντεο)
- «Χαίρε Διόνυσε» – Το αντίο του Σταύρου Ξαρχάκου στον Σαββόπουλο: «Πολεμήθηκε, αμφισβητήθηκε επειδή είχε διαφορετική άποψη»
- Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στις 15,9 μονάδες η διαφορά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – Το 24% θα ψήφιζε ένα νέο κόμμα Τσίπρα
- Στέφανος Κορκολής για την περιπέτεια με την υγεία του: «Αυτό που λένε ότι ο καρκίνος σκοτώνει, ναι, σκοτώνει και άγρια»
- Βουλή: Mε 139 «ναι» πέρασε η τροπολογία για το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη
- Μαρία Σάκκαρη: H απάντηση της στα χυδαία μηνύματα που δέχτηκε στα social media
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook