Νέο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» την Τετάρτη 19 Μαρτίου – Καλεσμένος ο Μανώλης Μητσιάς
Ένα ακόμη «Τσαντίρι» θα πλημμυρίσει την οθόνη με χιουμοριστικά βίντεο και ο Λάκης Λαζόπουλος θα πάρει, με τη βοήθεια της AI τεχνολογίας, τη μορφή προσώπων που απασχόλησαν έντονα την επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα.
Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει με ένα ακόμη «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», αυτή την Τετάρτη 19 Μαρτίου, στις 21:00, στο MEGA.
Στη σκηνή της σατιρικής εκπομπής του MEGA φιλοξενείται ο ερμηνευτής Μανώλης Μητσιάς. Ο καλλιτέχνης που έχει σφραγίσει την ελληνική μουσικήεδώ και περισσότερα από 50 χρόνια,θα ερμηνεύσει τραγούδια από το πλούσιο ρεπερτόριο που του εμπιστεύτηκαν οι πιο σημαντικοί δημιουργοί του ελληνικού τραγουδιού.
Ένας παλιός γνώριμος των «Μήτσων», ο Τάσος Παλατζίδης, συναντά αυτή την Τετάρτη τον Λάκη Λαζόπουλο, με τον οποίο συνεργάζεται φέτος και θεατρικά. Στο «Τσαντίρι» θα απολαύσουμε επίσηςδυο κωμικούς της νεότερης γενιάς, τον Σόλωνα Τσούνη και τον Νικόλα Απέργη.
Ένα ακόμη «Τσαντίρι» θα πλημμυρίσει την οθόνη με χιουμοριστικά βίντεο και ο Λάκης Λαζόπουλος θα πάρει, με τη βοήθεια της AI τεχνολογίας, τη μορφή προσώπων που απασχόλησαν έντονα την επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα.
Η σάτιρα έχει πλέον τηλεοπτική διεύθυνση, στο MEGA, και ένα ακόμη «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» δίνει ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό, αυτή την Τετάρτη 19 Μαρτίου, στις 21:00, στο MEGA.
#tsantiri
Ολες οι Ειδήσεις
- Όλεθρος από το σεισμό των 7,4 Ρίχτερ στην Κολομβία: Πάνω από 160 οι νεκροί, εκατοντάδες τραυματίες και αναφορές για 3000 αγνοούμενους στα συντρίμμια των κτιρίων ( Συγκλονιστικά βίντεο)
- Απολογείται η 46χρονη κατηγορούμενη για τον φονικό εμπρησμό στη Marfin
- Ο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στα εκτός έδρας παιχνίδια των «αιωνίων» για την πρόκριση
- Άγιος Δημήτριος: Μυστήριο με το θάνατο αστυνομικού – Ήταν νεκρός πάνω από 10 ώρες στο υπηρεσιακό όχημα – Το μπουκάλι με αλκοόλ και το πνευμονικό οίδημα
- Ο Σταύρος Θεοδωράκης στον ΣΚΑΪ – Η ανακοίνωση του σταθμού
- Η μάχη της πρόκρισης Ναϊμέγκεν – Ολυμπιακός, ζωντανά στο MEGA – Απόψε 11 Αυγούστου στις 20:30
- Ο ΣΚΑΪ αποχαιρετά τον Νίκο Καλογερόπουλο – Προβάλλει απόψε στις 23:00 την ταινία «Λούφα και Παραλλαγή»
- Κολομβία: Κηρύχθηκε σε κατάσταση «εθνικής καταστροφής» μετά τον σεισμό των 7,4 Ρίχτερ – Πάνω από 110 νεκροί, ανάμεσά τους και παιδιά – Αγωνία και έρευνες για εγκλωβισμένους στα συντρίμμια (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook