OPEN: Ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» συνεχίζουν το ταξίδι τους στην Πολωνία – Κυριακή στις 17:45
Επόμενη στάση το Βρότσλαβ, μία πόλη «στολίδι» στα δυτικά της Πολωνίας με μοναδική ιστορία, αρχιτεκτονική και πολιτιστικό πλούτο.
O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» συνεχίζουν το ταξίδι τους στη μυστηριακά όμορφη Πολωνία, αυτή την Κυριακή 6 Απριλίου στις 17:45 στο OPEN.
Επόμενη στάση το Βρότσλαβ, μία πόλη «στολίδι» στα δυτικά της Πολωνίας με μοναδική ιστορία, αρχιτεκτονική και πολιτιστικό πλούτο. Επισκέπτονται το εκπληκτικής αρχιτεκτονικής Δημαρχείο του Βρότσλαβ και την Πλατεία της Αγοράς, μία από τις μεγαλύτερες πλατείες στην Ευρώπη.
Στη συνέχεια, ανακαλύπτουν τους νάνους του Βρότσλαβ, οι οποίοι αποτελούν μέρος της σύγχρονης ταυτότητας της πόλης, όπως και το Πανεπιστήμιο της πόλης, όπου μένουν άφωνοι μπροστά την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική του, ενώ ανεβαίνουν και στο παρατηρητήριό του για να θαυμάσουν την πόλη από ψηλά.
Λίγο αργότερα, απολαμβάνουν ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα από το νησί του Καθεδρικού, μία μεσαιωνική γειτονιά με εμβληματικά αξιοθέατα και παρακολουθούν το άναμμα των φαναριών, ένα ιδιαίτερο έθιμο.
Ο Τάσος Δούσης κι η ομάδα του στη συνέχεια φτάνουν στη Βαρσοβία, την πρωτεύουσα της Πολωνίας, όπου κάνουν ατελείωτες βόλτες στην Παλιά Πόλη της με τα γραφικά σοκάκια και τα πολύχρωμα κτήρια. Στην Παλιά Πόλη θαυμάζουν τον Καθεδρικό του Αγίου Ιωάννη και την πλατεία της.
Το Μπάρμπακαν αποτελεί μία ευχάριστη έκπληξη, όπως κι ο επιβλητικός Βασιλικός Δρόμος της Βαρσοβίας με τα πολιτιστικά μνημεία που τον πλαισιώνουν. Επίσης, εξερευνούν το Παλάτι του Πολιτισμού και της Επιστήμης, ένα από τα εμβληματικότερα κτήρια της Βαρσοβίας, και το πανέμορφο πάρκο της πόλης, το οποίο «κρύβει» ένα παλάτι πάνω σε λίμνη.
«ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση: Κάθε Κυριακή στις 17:45 στο OPEN
Ολες οι Ειδήσεις
- «Αν δεν είναι δική μου, δεν θα είναι κανενός»: Ηλικιωμένος στην Κολομβία σκότωσε με μαχαίρι 23χρονη γιατί τον απέρριψε ερωτικά – Σκληρό βίντεο
- Ρεν – Ολυμπιακός 0-0: Ευρωπαϊκό μέταλλο για οκτάδα!
- Ο Βανς μετά την ήττα: «Ο πόλεμος είναι ο λόγος που χάσαμε τις εκλογές» – Εξηγεί γιατί οι ψηφοφόροι τους γύρισαν την πλάτη
- Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Ισχυρό ελληνικό αποτύπωμα και ιστορικές πρωτιές για γυναίκες και εκπροσώπους μειονοτήτων
- Άγρια κόντρα κυβέρνησης – ΕΛ.Α.Σ. για τους Ποινικούς Κώδικες – Μαρινάκης: Ας πάρει τηλέφωνο τον Κοντονή ο Τσίπρας να τον ρωτήσει – ΕΛΑΣ: Πείτε μας ποιους τραπεζίτες ξεπλύνατε
- Ζωγράφου Πανεπιστημιούπολη: Σοβαρά επεισόδια με κουκουλοφόρους – Εισέβαλαν στο Μαθηματικό με μολότοφ, ξύλα και τσεκούρι – 3 τραυματίες (βίντεο)
- Η Βίλλυ Ραζή δίνει ραντεβού κάθε Πέμπτη στην «Οδό Λυσίου» – Για αυθεντικές λαϊκές βραδιές με τραγούδια που αγαπάμε!
- Μαρίνος Αγαπίου – «Αιώνια Παρουσία»: Ένα τραγούδι για όσους δεν έφυγαν ποτέ από την καρδιά μας
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook