Αγγελική Νικολούλη: Με το βαφτιστήρι της στο πλατό της εκπομπής της, – “Ήρθε να δει τη νονά του από τα ξένα”

Μια ευχάριστη επίσκεψη είχε στο πλατό της εκπομπής της"Φως στο Τούνελ" η δημοσιογράφος.
Την Αγγελική Νικολούλη επισκέφτηκε στο ΜΕGA το βαφτιστήρι της.
Μάλιστα, οι δυο τους έβγαλαν και μια κοινή φωτογραφία, με την Αγγελική Νικολούλη να τη δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η Αγγελική Νικολούλη, όπως θα δείτε, πόζαρε αγκαλιά με τον Ευγένιο Σπαθάρη, γιο του σκηνοθέτη της στην εκπομπή του Mega, Σωτήρη Σπαθάρη.
«Με το αγαπημένο μου βαφτιστήρι τον Ευγένιο Σπαθάρη. Το γιο του Σωτηράκη μας…Φοιτητής και κούκλος! Ήρθε να δει τη νονά του από τα ξένα…», έγραψε η Αγγελική Νικολούλη στη λεζάντα, μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά της.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ολες οι Ειδήσεις
- Τζόκερ: Δυο τυχεροί κέρδισαν πάνω από 14 εκατομμύρια ευρώ – Τα νούμερα που κερδίζουν
- Ο Ζελένσκι με τους Ευρωπαίους ηγέτες στη συνάντηση με τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο – Πως θα γίνουν οι συζητήσεις – Το πρόγραμμα
- Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν πάσχω από κανένα ψυχικό νόσημα – Άθλια μεθόδευση ο εγκλεισμός μου»
- Ξαναζωντάνεψαν οι μνήμες της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου τον Δεκαπενταύγουστο στην Παναγία Σουμελά
- Μακρόν: «Ο Πούτιν δεν θέλει ειρήνη – Αν δείξουμε αδυναμία, θα το πληρώσουμε ακριβά -Προετοιμάζουμε τις συγκρούσεις του αύριο »
- Κ. Μητσοτάκης στην τηλεδιάσκεψη Ευρωπαίων ηγετών: Για ζητήματα κυριαρχίας και εδαφικής ακεραιότητας, μόνο η Ουκρανία μπορεί να λάβει αποφάσεις.
- «Μεγάλη πρόοδος με τη Ρωσία – Μείνετε συντονισμένοι» δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ
- Φωτιά στην Πάτρα: Προφυλακίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για εμπρησμό – «Με πίεσαν να ομολογήσω» λέει τώρα ο 19χρονος
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook