Αγγελική Νικολούλη: Με το βαφτιστήρι της στο πλατό της εκπομπής της, – “Ήρθε να δει τη νονά του από τα ξένα”
Μια ευχάριστη επίσκεψη είχε στο πλατό της εκπομπής της"Φως στο Τούνελ" η δημοσιογράφος.
Την Αγγελική Νικολούλη επισκέφτηκε στο ΜΕGA το βαφτιστήρι της.
Μάλιστα, οι δυο τους έβγαλαν και μια κοινή φωτογραφία, με την Αγγελική Νικολούλη να τη δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η Αγγελική Νικολούλη, όπως θα δείτε, πόζαρε αγκαλιά με τον Ευγένιο Σπαθάρη, γιο του σκηνοθέτη της στην εκπομπή του Mega, Σωτήρη Σπαθάρη.
«Με το αγαπημένο μου βαφτιστήρι τον Ευγένιο Σπαθάρη. Το γιο του Σωτηράκη μας…Φοιτητής και κούκλος! Ήρθε να δει τη νονά του από τα ξένα…», έγραψε η Αγγελική Νικολούλη στη λεζάντα, μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά της.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ολες οι Ειδήσεις
- Αγγελική Ηλιάδη: Το νέο μήνυμα μετά την εξομολόγηση για την κακοποίηση της – “Υπάρχουν άνθρωποι που γνώριζαν”
- Απειλεί ο Αραγτσί: Το Λονδίνο «θέτει σε κίνδυνο ζωές Βρετανών»
- Ηχητικό μήνυμα του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Με την ενότητα έχουμε νικήσει τον εχθρό
- Κώστας Νικούλι: Ποτέ δεν κρύφτηκα, πάντα έλεγα ότι είμαι από τους Αγίους Σαράντα της Αλβανίας (βίντεο)
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Βρέθηκαν στην γκαλερί του 300 πλαστοί πίνακες, 200.000 μετρητά – Υπό έρευνα και το Ευαγγέλιο – κειμήλιο – H ανακοίνωση της γκαλερί(βίντεο)
- Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο θρυλικός ηθοποιός και αθλητής πολεμικών τεχνών Τσακ Νόρις
- Συνελήφθη ο γκαλερίστας Γιώργος Τσαγκαράκης μετά την έφοδο του ελληνικού FBI σε αποθήκη του – Βρέθηκαν πλαστοί πίνακες – Ερευνάται και για αρχαιοκαπηλία
- Ηλίας Βρεττός: Θύμα ξυλοδαρμού σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε στην Κύπρο (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook