Έρχεται νέο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» την Τετάρτη 4 Ιουνίου στις 21:00 στο MEGA
Ο Λάκης Λαζόπουλος ετοιμάζει, όπως και σε κάθε εκπομπή άλλωστε, ένα σπαρταριστό επιθεωρησιακό δρώμενο.
Το καλοκαίρι είναι εδώ και ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει με νέο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», την Τετάρτη 4 Ιουνίου στις 21:00, στο MEGA.
Η θρυλική εκπομπή με σήμα το καρπούζι ετοιμάζεται να εκπέμψει σε καλοκαιρινή συχνότητα, με την ευρηματικότητα και το ταμπεραμέντο του δημιουργού της, Λάκη Λαζόπουλου.
Στη σκηνή της σατιρικής εκπομπής του MEGA ανεβαίνει ένα από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα των τελευταίων 30 χρόνων: οι Πυξ Λαξ. Η μπάντα που έκανε mainstream τη ροκ στην ελληνική μουσική βιομηχανία και πάντρεψε αρμονικά διαφορετικά μουσικά είδη και καλλιτέχνες, έρχεται να ερμηνεύσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της στο «Τσαντίρι».
Ο Λάκης Λαζόπουλος ετοιμάζει, όπως και σε κάθε εκπομπή άλλωστε, ένα σπαρταριστό επιθεωρησιακό δρώμενο — από εκείνα που μόνο το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» ξέρει να στήνει, σε ζωντανή μετάδοση, στη μικρή οθόνη.
Από την πρώτη εκπομπή του καλοκαιριού δεν θα λείπει φυσικά ούτε ο σχολιασμός της επικαιρότητας, με τη ματιά του Λάκη Λαζόπουλου, αλλά και η μεταμόρφωση του δημιουργού σε πρόσωπα που απασχολούν την κοινή γνώμη, με τη βοήθεια της τεχνολογίας AI.
Η σάτιρα δεν έχει εποχές· έχει, όμως, τηλεοπτική στέγη στο MEGA. Το νέο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» ανοίγει την αυλαία την Τετάρτη 4 Ιουνίου στις 21:00.
#tsantiri
Ολες οι Ειδήσεις
- Όλεθρος από το σεισμό των 7,4 Ρίχτερ στην Κολομβία: Πάνω από 160 οι νεκροί, εκατοντάδες τραυματίες και αναφορές για 3000 αγνοούμενους στα συντρίμμια των κτιρίων ( Συγκλονιστικά βίντεο)
- Απολογείται η 46χρονη κατηγορούμενη για τον φονικό εμπρησμό στη Marfin
- Ο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στα εκτός έδρας παιχνίδια των «αιωνίων» για την πρόκριση
- Άγιος Δημήτριος: Μυστήριο με το θάνατο αστυνομικού – Ήταν νεκρός πάνω από 10 ώρες στο υπηρεσιακό όχημα – Το μπουκάλι με αλκοόλ και το πνευμονικό οίδημα
- Ο Σταύρος Θεοδωράκης στον ΣΚΑΪ – Η ανακοίνωση του σταθμού
- Η μάχη της πρόκρισης Ναϊμέγκεν – Ολυμπιακός, ζωντανά στο MEGA – Απόψε 11 Αυγούστου στις 20:30
- Ο ΣΚΑΪ αποχαιρετά τον Νίκο Καλογερόπουλο – Προβάλλει απόψε στις 23:00 την ταινία «Λούφα και Παραλλαγή»
- Κολομβία: Κηρύχθηκε σε κατάσταση «εθνικής καταστροφής» μετά τον σεισμό των 7,4 Ρίχτερ – Πάνω από 110 νεκροί, ανάμεσά τους και παιδιά – Αγωνία και έρευνες για εγκλωβισμένους στα συντρίμμια (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook