Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο σπίτι του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη
"Η βία δεν μπορεί να γίνει ανεκτή σε μια ευνομούμενη Δημοκρατία που θεμέλιό της είναι η ελευθερία της έκφρασης και ο πλουραλισμός στην ενημέρωση".
H ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για την τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την άνανδρη ενέργεια άγνωστων δραστών να τοποθετήσουν εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη, στο οποίο βρισκόταν ο ίδιος και η οικογένειά του, με κίνδυνο για τη σωματική τους ακεραιότητα. Ευτυχώς ο μηχανισμός εντοπίσθηκε έγκαιρα και δεν εξερράγη λόγω προβλήματος στη συνδεσμολογία.
Το Διοικητικό Συμβούλιο τονίζει για μία ακόμα φορά ότι η δημοσιογραφία και η ελεύθερη έκφραση δεν φιμώνονται. Η βία δεν μπορεί να γίνει ανεκτή σε μια ευνομούμενη Δημοκρατία που θεμέλιό της είναι η ελευθερία της έκφρασης και ο πλουραλισμός στην ενημέρωση.
Ολες οι Ειδήσεις
- ΑΕΚ – Ατρόμητος 4-1: Ο Λούκα Γιόβιτς έδωσε το τρίποντο στην Ένωση με δύο γκολ κόντρα στους Περιστεριώτες
- ΠΑΟΚ – Άρης 3-1: Εύκολη επικράτηση με Τάϊσον και Γιακουμάκη
- Άννα Κανδαράκη: «Πάλεψα για δεύτερη φορά με τον καρκίνο» – Το συγκινητικό βίντεο
- ΑΕΛ Novibet – Παναθηναϊκός 2-2: Με «μπλόκο» Θεσσαλών και Ευαγγέλου κόλλησαν στο «Χ» οι Πράσινοι
- Ελεονώρα Μελέτη για Θοδωρή Μαροσούλη: «Με τον άνδρα μου είμαστε μαζί και έχουμε συνεπιμέλεια» (βίντεο)
- Επίθεση με μολότοφ στο ΑΤ Κυψέλης – 6-7 άτομα οι δράστες – Μία προσαγωγή
- Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός 1-1: «Αλώβητοι» οι Βοιωτοί πήραν την ισοπαλία από τους Αρκάδες στη Super League
- Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Έχω mute στο Instagram την Μαρία Αντωνά, δεν θα πήγαινα ποτέ καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook