Ανατροπές, δυνατές συγκινήσεις και γεγονότα που κόβουν την ανάσα έρχονται στην «Έξαψη». Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο MEGA.

Δευτέρα 15 Μαρτίου

Επεισόδιο 31

 Η Μαρίνα αγνοείται. Η σωρός, που βρέθηκε στην πυρκαγιά δεν έχει, ακόμα, ταυτοποιηθεί. Ο φόβος όλων, ότι ίσως είναι της Μαρίνας, μεγαλώνει. Ο Μηνάς κατηγορεί το Γιάννο ότι έκλεψε τα ναρκωτικά απ’ την αγροικία, πριν καεί. Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να πλησιάσει ξανά τη Τζόυ, η οποία παραμένει πολύ θυμωμένη μαζί του. Ο Γιάννος και η Κλαίρη έχουν μια συγκινητική συνάντηση. Η Εβίτα ζητά από τον Αλέξανδρο να επιστρέψει στο σπίτι μέχρι να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα. Μια εγκυμοσύνη έρχεται την πιο ακατάλληλη ώρα.

Τρίτη 16 Μαρτίου

 Επεισόδιο 32

 Η είδηση για την αναγνώριση της σωρού που κάηκε στην πυρκαγιά φέρνει μεγάλη αναστάτωση. Ο Κωστής, συγκλονισμένος από τα γεγονότα, ξεσπά στην αγκαλιά της Μαρίνας. Η Κλαίρη πνίγεται από τις υποχρεώσεις και νιώθει μόνη κι αβοήθητη. Στη βίλα Αξιώτη οι εντάσεις δε σταματούν. Η Τζόυ αντιδρά άσχημα στην επιστροφή του Αλέξανδρου. Η Εβίτα πασχίζει να κρατήσει τις ισορροπίες. Ο Τζώρτζης ζητά συγχώρεση από την Ίριδα. Η Βίκυ αρχίζει να αποζητά τη μητέρας της. Η απόγνωση οδηγεί το Γιάννο σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή.

Τετάρτη 17 Μαρτίου

 Επεισόδιο 33

Ο Κωστής προσπαθεί να μαζέψει τα συντρίμμια της Αγροικίας. Η Κλαίρη, σε απόγνωση, σκέφτεται να τερματίσει την εγκυμοσύνη της. Ο Τζώρτζης και η Ίριδα μοιάζουν, πλέον, με εχθρούς. Ο Κωστής αποκαλύπτει στο Μηνά πως ξέρει όλη την αλήθεια για τα ναρκωτικά. Ο Αλέξανδρος γυρίζει στην Αθήνα και μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Κλαίρης. Ο Γιάννος πνίγει τη θλίψη του στο ποτό. Ο Τζώρτζης υπόσχεται στη Βίκυ πως θα κινήσει γη και ουρανό για να βρει τη μητέρα της. Η Κλαίρη οδηγείται, απρόσμενα, στο νοσοκομείο.

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Νούσιας, Ιωάννα Παππά, Αναστασία Παντούση, Κωνσταντίνος Κάππας, Νίκος Πουρσανίδης, Γιούλικα Σκαφιδά, Κίμων Κουρής, Σοφία Μανωλάκου. Στο ρόλο της Ίριδας η Λουκία Πιστιόλα. Στο ρόλο του Τζώρτζη ο Νίκος Νικολάου.

Επίσης παίζουν οι: Γιώργος Μπανταδάκης, Άρης Αντωνόπουλος, Ντένη Ψυλλιά κ.α

«ΕΞΑΨΗ» ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ MEGA

#Exapsi

Instagram: @Exapsi_megatv

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σενάριο: Τίνα Καμπίτση

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Δασκαλοθανάσης GSC, Βασίλης Κλωτσοτύρας

Πρωτότυπη Μουσική: DNA (Μιχάλης Νιβολιανίτης – Αλέξανδρος Χρηστάρας)

Executive Producer: Σταύρος Καπελούζος

Διεύθυνση Παραγωγής: Σπύρος Σάββας, Βασίλης Διαμαντίδης

Εκτέλεση Παραγωγής: Pedio Productions

 

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook