Nέο λουκ με «άφρο» μαλλί για τη Χριστίνα Σούζη – «Δεν χτενιζόμουν το καλοκαίρι»

Τα σγουρά μαλλιά και η περμανάντ έχουν έρθει πάλι στη μόδα , είπε η μετεωρολόγος του ΣΚΑΙ
Με τον μπασκετμπολίστα Τζούλιους Έρβινγκ παρομοίωσαν οι «Αταίριαστοι» Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος, τη μετεωρολόγο του ΣΚΑΙ Χριστίνα Σούζη η οποία εμφανίστηκε στο πλατό με νέο λουκ και μαλλιά άφρο! «Μόλις τελείωσα από εδώ πήγα στο κομμωτήριο. Είναι τα δικά μου μαλλιά συν περμανάντ, τα μαλλιά μου είναι κατσαρά έτσι κι αλλιώς», εξήγησε η μετεωρολόγος για να προσθέσει, «Ξέρεις πόσο με διευκόλυναν το καλοκαίρι; Γιατί δεν χτενιζόμουν».
Μάλιστα όταν την προκάλεσαν οι δημοσιογράφοι, εάν τα μαλλιά της παραμένουν έτσι όταν βραχούν, τους απάντησε, «Θα έρθω μια ημέρα βρεγμένη να με δείτε. Είπα να αλλάξω βαρέθηκα τόσα χρόνια».
«Θα σε στείλουμε με τον Αντετοκούνμπο. Οι μαμάδες με αυτό το μαλλί ήταν, με αυτό μεγαλώσαμε», σχολίασε στη συνέχεια ο Χρήστος Κούτρας, με τη μετεωρολόγο να απαντά, «Έχει έρθει πάλι στη μόδα η περμανάντ και την κάνουν και άνδρες, αφήνουν μπροστά το μαλλί να μεγαλώνει και ξέρεις πόσο ωραίο γίνεται;».
Ολες οι Ειδήσεις
- «Μεγάλη Εικόνα»: Απόψε τα μεσάνυχτα στο MEGA – Στο επίκεντρο η πολιτική επικαιρότητα – Τρέϊλερ
- H μεγάλη δημοσκόπηση της PULSE και του ΣΚΑΪ απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 19.45
- Από πνευμονικό οίδημα ο θάνατος της 16χρονης στο Γκάζι – Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις
- Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Του κάνουν έξωση από το σπίτι του στη Γλυφάδα – “Έχουν αλλάξει τις κλειδαριές και δεν με αφήνουν να μπω”(βίντεο)
- Κ. Μητσοτάκης από τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου: Οι κυρώσεις θα πιέσουν τη Ρωσία – Ικανοποίηση γιατί υπήρξε ανταπόκριση στις ελληνικές προτάσεις
- Δίκη Βαλυράκη: «Ο πατέρας μου ήταν ξυλοκοπημένος ακόμα και στο πρόσωπο, η στολή του ήταν άθικτη» – Η κατάθεση του γιου του
- Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η οργισμένη ανάρτηση στο Instagram – “Δες εδώ! Να ντρέπεσαι, στην Αθήνα του 2025”
- Η Δέσποινα Μοιραράκη και ο Χρήστος Ντεντόπουλος κάνουν άνω κάτω την «αγκαλιά του Φάνη» (Τρέϊλερ)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook