Η πιο GRANDE ομάδα της αθλητικής ενημέρωσης μπαίνει και αυτή την Κυριακή στο γήπεδο του OPEN

Την Κυριακή 26 Οκτωβρίου, στις 23:00, συντονιστείτε στη συχνότητα του OPEN και παρακολουθείστε τις φάσεις, τα γκολ, όλο το ρεπορτάζ και την ανάλυση των επίμαχων φάσεων από τους αγώνες της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, καθώς μετά τις δύο διαδοχικές νίκες σε ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ και την κατάληψη της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα, θριάμβευσε και στην Ευρώπη, αφού νίκησε με 4-3 τη Λιλ στη Γαλλία σε ένα αξέχαστο ματς. Οι ασπρόμαυροι επιστρέφουν την Κυριακή στην Τούμπα και στοχεύουν στη νίκη στο ματς με τον φορμαρισμένο Βόλο για να παραμείνουν πρώτοιστη βαθμολογία.

Στην αγωνιστική δεσπόζει το κυριακάτικο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ισόβαθμη ΑΕΚ στο Καραϊσκάκης, με την Ένωση να προέρχεται επίσης από μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη με 6-0 επί της Αμπερντίν στην OpapArena.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε επίσημα στην εποχή του ΡάφαΜπενίτεθ και την Κυριακή υποδέχεται στη Λεωφόρο τον Αστέρα Τρίπολης, με νωπή την απώλεια βαθμών στον αγώνα με τον Άρη και την ήττα από τη Φέγενορντ για το EuropaLeague.

Ο Γιάννης Καραλής και η Κάτια Ταραμπάνκο συντονίζουν την καλύτερη ομάδα σχολιασμού αποτελούμενη από τους άλλοτε διεθνείς ποδοσφαιριστές Ζήση Βρύζα και Γιώργο Αμανατίδη και τους δημοσιογράφους, Κώστα Νικολακόπουλο, Σταύρο Κόλκα, Κώστα Μανωλιουδάκη και Σταύρο Καζαντζόγλου, καθώς και τον ειδικό σε θέματα διαιτησίας Αριστομένη Κουτσιαύτη.

«GRANDE LEAGUE»-Κάθε Κυριακή στις 23:00, στο OPEN, η αθλητική ενημέρωση αλλάζει επίπεδο. Γίνεται GRANDE!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook