Ο Θέμης Γεωργαντάς και το «AfterDark» επιστρέφουν στο OPEN, το Σάββατο 29/11 – Πρώτη καλεσμένη η Κατερίνα Λιόλιου
Πρώτη καλεσμένη της εκπομπής η εκρηκτική, ροκ ντίβα του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού, η Κατερίνα Λιόλιου, η οποία μιλάει στον Θέμη για την επιτυχημένη της πορεία.
Το «AfterDark» επιστρέφει το Σάββατο29Νοεμβρίου στις 00:45,για ακόμα μία σεζόν στο OPEN, με πρώτη καλεσμένη την Κατερίνα Λιόλιου!
Ο Θέμης Γεωργαντάς με το πηγαίο χιούμορ του, το λαμπερό του χαμόγελο και την αισιοδοξία που εκπέμπει, κάθε εβδομάδα θα υποδέχεται στο «AfterDark» λαμπερούς καλεσμένους από τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο! Όπως πάντα, ο Θέμης τους καλωσορίζει «αγγελικά» και είναι έτοιμος να ακούσει όλες τους τις «αμαρτίες»! Μαζί απολαμβάνουν το πιο ανατρεπτικό δείπνο της ζωής τους έχοντας μία άκρως εξομολογητική διάθεση!
Σε κάθε επεισόδιο του «AfterDark», οι καλεσμένοι ζουν μία αξέχαστη βραδιά καθώς έρχονται αντιμέτωποι με διασκεδαστικά παιχνίδια αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις! Φυσικά, το σήμα κατατεθέν της εκπομπής, το γνωστό και αγαπημένο εξομολογητήριο, τους περιμένει, εκεί όπου ο Θέμης τους βάζει τις πιο δύσκολες και αναπάντεχες ερωτήσεις! Ποιο θα είναι το ποσοστό αγιότητας των φετινών καλεσμένων;
Πρώτη καλεσμένη της εκπομπής η εκρηκτική, ροκ ντίβα του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού, η Κατερίνα Λιόλιου, η οποία μιλάει στον Θέμη για την επιτυχημένη της πορεία.
H δημοφιλής τραγουδίστρια εκμυστηρεύεται ότι δεν ήταν εύκολη η διαδρομή της και πως υπήρξε μια περίοδος στην καριέρα της που αισθάνθηκε ότι δεν θα τα καταφέρει και αμφισβήτησε τον εαυτό της. Όπως δηλώνει, όμως, έπρεπε να γίνει και αυτό γιατί πείσμωσε και ξεκίνησε ξανά.
Γυρίζει τον χρόνο πίσω και θυμάται όταν η μικρή Κατερίνα αντίκρυσε σε μία ελληνική ταινία τον πρώτο καλλιτεχνικό της έρωτα, τη σπουδαία ερμηνεύτρια Μαρινέλλα. Αυτή ήταν η στιγμή που συνειδητοποίησε ότι το να γίνει τραγουδίστρια, ήταν αυτό που ήθελε να κάνει στη ζωή της.
Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, εκμυστηρεύεται ότι τα τελευταία τρία χρόνια διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο και αισθάνεται τυχερή που συνεργάζεται επαγγελματικά με τον σύντροφό της, ο οποίος είναι και ο μέντορας της.
Η Κατερίνα αφού έκανε μία καντάδα στον Θέμη, εννοείται ότι δεν αντιστάθηκε στα παιχνίδια του. Άραγε «Δάγκωσε τη γλώσσα της» ή μίλησε για όλους και για όλα;
Φυσικά, ακολουθεί ένα άκρως αποκαλυπτικό εξομολογητήριο με τις πιο hot ερωτήσεις. Θα καταφέρει η Κατερίνα να απαντήσει με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις του Θέμη;
«AfterDark» : Πρεμιέρα, Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 00:45 στο OPEN
Ολες οι Ειδήσεις
- Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ 1948 1-1: Πλήρωσε τα λάθη του και πάει για την πρόκριση στη Σόφια
- Εύη Βατίδου: Τράβηξε τα βλέμματα με κόκκινο μπικίνι σε παραλία της Μυκόνου (βίντεο)
- Στη Μύκονο η Νικόλ Κίντμαν με τη Ζόε Σαλντάνα – Στο νησί των ανέμων και η Κέιτι Πέρι – Βίντεο
- Το Μουντιάλ έβαλε γκολ στις θεάσεις του ERTFLIX και τον Ιούλιο με 22.551.894 views, για δεύτερο συνεχόμενο μήνα
- Πυρ ομαδόν κατά Καρυστιανού από Αυγερινό, Μουτσάτσου και άλλα 20 στελέχη: Καταγγέλουν “αυλές”, μηχανισμούς και παρασκηνιακούς ανταγωνισμούς
- Κυψέλη: Δεν έχω κάνει κακό σε κανέναν – Τη βρήκα νεκρή δεν την σκότωσα – Ο ηλικιωμένος «συμβουλάτορας» και το ταξίδι στην Αράχωβα – Όσα ισχυρίστηκε ο 26χρονος για τη δολοφονία της Βρετανίδας
- Δυτική Αττική: Έχασε το 64% των δασών της μέσα σε μία δεκαετία – Τα στοιχεία σοκ για τις πυρκαγιές
- «Τ’ αγόρια»: Η Έφη Κοντού δίνει νέα πνοή στο θρυλικό τραγούδι που της είχε γράψει ο Γιώργος Ζαμπέτας!
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook