Τα 100 επεισόδια έκλεισε την Καθαρά Δευτέρα η κωμική οικογενειακή σειρά μυθοπλασίας της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που έχει γίνει η αγαπημένη καθημερινή συνήθεια για πάνω από μισό εκατομμύριο τηλεθεατές.

Το νούμερο αυτό μπορεί να θεωρείται αυτονόητο στο prime time κάποιων ιδιωτικών καναλιών, αλλά δεν ήταν καθόλου δεδομένο για τη δημόσια τηλεόραση, καθώς η ΕΡΤ είχε να εντάξει στο πρόγραμμά της καθημερινή σειρά για περισσότερα από είκοσι χρόνια και συγκεκριμένα από το μακρινό 1999.

Είναι εντυπωσιακό ότι, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen, το -φαινομενικά ήσυχο- χωριό του Πλατάνου από τον προηγούμενο Οκτώβριο, που άρχισε να μεταδίδεται, το «επισκέπτονται» καθημερινά περισσότεροι από 425.000 τηλεθεατές και έχει μέση τηλεθέαση 9,4%. Σημειωτέον, δε, ότι στα νούμερα δεν συμπεριλαμβάνονται οι δεκάδες χιλιάδες οικογένειες που παρακολουθούν καθημερινά ή τα Σαββατοκύριακα τον Πλάτανο μέσα από το ERTFLIX και δεν προσμετρώνται, βέβαια, στα στοιχεία της Nielsen.

H είδηση της ημέρας, όμως, είναι ότι ο Πλάτανος από αυτήν την εβδομάδα θα επιστρέψει ξανά και τις Παρασκευές -πάντα στις 20:00- με την αγαπημένη καθημερινή σειρά της ΕΡΤ1 να υπόσχεται ακόμη περισσότερες ίντριγκες, νέους έρωτες και νέες… παρεξηγήσεις, αλλά πάνω απ’ όλα χαμόγελο μέσα από τους πανέξυπνους διαλόγους των πρωταγωνιστών της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook