Πλάνα που δεν είδαμε στο χθεσινό 17/3 επεισόδιο του Survivor

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των «Κόκκινων» βρέθηκε ο Αλέξης Παππάς, με τους Ηλία Μπόγδανο και Γιώργο Κοψιδά να καταφέρονται εναντίον του.

Όπως έδειξε η εκπομπή Love it, που μοιράζεται μαζί μας πλάνα και σκηνές που δεν έχουμε δει, ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Κοψιδάς στόλισαν κανονικότατα στην καλύβα τους τον Αλέξη Παππά.

Παράλληλα την στιγμή που ο Πάνος Καλλίδης επιστρέφει στην Ελλάδα, η σύζυγός του, Λεάννα Μάρκογλου βρίσκεται καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό κι αποκαλύπτει… πράγματα και θαύματα!

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης η make up artist μίλησε για τον καλό της στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα μεταφέροντας και ένα παρασκήνιο από το νησί, κάτι που είχε συμβεί καιρό τώρα αλλά δεν είχε προβληθεί ποτέ από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

“Έρχεται σήμερα το απόγευμα. Μιλήσαμε εχθές το βράδυ με πήρε τηλέφωνο. Είναι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφει. Μου είπε ότι υπήρχαν πολλές εντάσεις, ότι είχε γίνει πολύ ψυχοφθόρο, υπήρχαν πολλοί τσακωμοί και ίντριγκες να το πούμε έτσι, δεν άντεξε ψυχολογικά.

Θεωρώ ότι έχει μαλώσει έντονα μέσα στο παιχνίδι με τον Άλεξ, απλά δεν παίχτηκε. Κάποια σκηνή που είχα δει εκεί τον είδα πρώτη φορά να έχει νεύρα, γενικά είναι πάρα πολύ ήρεμος άνθρωπος.”, είπε μεταξύ άλλων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook