ΠΟΣΠΕΡΤ : Χαιρετίζουμε την απόφαση του Εφετείου που έκρινε ένοχους τους ναζί της Χρυσής Αυγής και στο Εφετείο
Η απόφαση αυτή δικαιώνει τον Παύλο Φύσσα, τον ΣαχζάτΛουκμάν, τους Αιγύπτιους αλιεργάτες και τα εκατοντάδες θύματα των ρατσιστικών και φασιστικών επιθέσεων!
Η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ χαιρετίζουμε την απόφαση του Εφετείου που έκρινε ένοχους τους ναζί της Χρυσής Αυγής και σε δεύτερο βαθμό, επισφραγίζοντας την πρωτόδικη απόφαση, σύμφωνα με την οποία όλοι οι Χρυσαυγίτες δρούσαν ως μέλη ή διευθυντές εγκληματικής οργάνωσης, υπό το μανδύα πολιτικού κόμματος. Έκρινε ότι οι πρώην βουλευτές και τα μέλη του ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής λειτουργούσαν συντονισμένα, οργανωμένα και καθοδηγούμενα άνωθεν με συγκεκριμένο υπόβαθρο και υπηρετούσαν συγκεκριμένη, εγκληματική, ναζιστικού τύπου δομή, επιλέγοντας τα θύματά τους με ρατσιστικά κριτήρια.
Η απόφαση αυτή δικαιώνει τον Παύλο Φύσσα, τον ΣαχζάτΛουκμάν, τους Αιγύπτιους αλιεργάτες και τα εκατοντάδες θύματα των ρατσιστικών και φασιστικών επιθέσεων! Δικαιώνει έναν σκληρό δικαστικό αγώνα που κράτησε έντεκα χρόνια ξεπερνώντας αμέτρητα εμπόδια! Δικαιώνει τους σκληρούς αγώνες δεκαετιών που δόθηκαν στους δρόμους!Δικαιώνει και την ΠΟΣΠΕΡΤ η οποία με ομόφωνεςαπόφασεις του Δ.Σ. της,έκανε απεργιακές κινητοποιήσεις αποτρέποντας τη μετάδοση του λόγου και των δράσεών της.
Ο αγώνας συνεχίζεται ενάντια στην ακροδεξιά και τη φασιστική απειλή. Ενάντια στην πολιτική του ρατσισμού, του σεξισμού και της πολεμοκαπηλείας που στρώνει το δρόμο στον φασισμό!
Ποτέ ξανά φασισμός!
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ολες οι Ειδήσεις
- Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους
- Φωτιά στην Περαχώρα Κορινθίας – Μήνυμα του 112 για ετοιμότητα, ισχυρές δυνάμεις στη μάχη με τις φλόγες – Από εργασίες με χορτοκοπτικό μηχάνημα προκλήθηκε η πυρκαγιά
- Η Θεώνη Κουφονικολάκου μηνύει το τρολ «Πεν Νταλαούρα» μετά την επίθεση εναντίον της
- «Στο χιλιοστό»: Σειρά ντοκιμαντέρ από τις Ελένη Βαρβιτσιώτη και Βικτώρια Δενδρινού – Το 6ο και τελευταίο επεισόδιο, απόψε, Δευτέρα 8 Ιουνίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ
- ΕΡΤ για τους τελικούς της Greek Basket League: «Δεν συμμετέχουμε σε ενέργειες που απαξιώνουν το προϊόν και στοχοποιούν εργαζόμενους»
- Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Δράζος
- Ανασχηματισμός: Κώτσηρας στη θέση του Κυρανάκη στο Μεταφορών, Μαρκόπουλος υφ. Οικονομικών, Χατζηβασιλείου υφυπουργός στο ΥΠΕΞ – Ορκωμοσία την Παρασκευή
- ΠΟΣΠΕΡΤ: «Δεν θα ανεχτούμε οι συνάδελφοί μας να γίνουν τα θύματα επιχειρηματικών ή πολιτικών συμφερόντων»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook