«Chef στην κουζίνα σας»: Υπέροχη γαριδομακαρονάδα, πρωτότυπα τηγανητά λαζάνια και μια ιδιαίτερη και νηστίσιμη σοκολατόπιτα
To Σάββατο28Μαρτίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με αγαπημένα ζυμαρικά και φτιάχνει ριγκατόνι με κότατζ, αβοκάντο και λαχανικά.
Ο Βαγγέλης Δρίσκας κάθε Σαββατοκύριακο στις 14:45 μας υποδέχεται με τα πιο εύγευστα, θρεπτικά και ξεχωριστά πιάτα, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.
Σε κάθε «Chef στην κουζίνα σας» ο Βαγγέλης μας καθοδηγεί βήμα-βήμα παρουσιάζοντας προτάσεις για το καθημερινό και το κυριακάτικο τραπέζιαπό τις κουζίνες του κόσμου, αλλά και διαμαντάκια από την ελληνική κουζίνα. Ακόμα,εύκολη ζαχαροπλαστική για τα πιο ξεχωριστά και εντυπωσιακά γλυκά, τα οποία μπορούν να τα ετοιμάσουν ακόμα και οι αρχάριοι, νόστιμα και υγιεινά πιάτα, αλλά καιαγαπημένες ασιατικές γαστρονομικές προτάσεις.
To Σάββατο28Μαρτίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με αγαπημένα ζυμαρικά και φτιάχνει ριγκατόνι με κότατζ, αβοκάντο και λαχανικά. Συνεχίζει με γαριδομακαρονάδα με ντοματίνια και κολοκυθάκια που μοσχοβολάει θάλασσα και ψήνει ένα πρωτότυπο φιλέτο κοτόπουλου με σπανάκι, μανιτάρια και τυριά. Το επεισόδιο κλείνει γλυκά με σοκολατίνα στο ποτήρι, μία παραλλαγή στο αγαπημένο γλυκό στο οποίο δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς.
Την Κυριακή29Μαρτίου,το μενού έχει τηγανητά λαζάνια, πρωτότυπα, πανεύκολα και πεντανόστιμα για όλη την οικογένεια. Ο chef μαγειρεύει ένα ξεχωριστό πιλάφι από τον Καύκασο, με μοσχαράκι και λαχανικά και δοκιμάζει το κλασικό αμερικάνικο Pulled Pork με ιδιαίτερη σαλάτα γλυκοπατάτας. Στην ώρα της ζαχαροπλαστικής, φτιάχνει μία ιδιαίτερη νηστίσιμη σοκολατόπιτα με χαλβά.
«Chef στην Κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σαββατοκύριακο στις 14:45, στο OPEN, για δοκιμασμένες συνταγές με σίγουροκαι απολαυστικό αποτέλεσμα!
Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας
Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου
Παραγωγή: d.t.k. Food Multimedia Productions
Ολες οι Ειδήσεις
- «Chef στην κουζίνα σας»: Υπέροχη γαριδομακαρονάδα, πρωτότυπα τηγανητά λαζάνια και μια ιδιαίτερη και νηστίσιμη σοκολατόπιτα
- Ελλάδα – Παραγουάη 0-1: Ήττα για την Εθνική στο πρώτο της ματς για το 2026
- Κατερίνα Καινούργιου: Οι νέες φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο της κόρης της
- Viral το βίντεο από τη στιγμή που πέφτουν τα ψεύτικα δόντια υποψήφιας στα καλλιστεία στην Ταϊλάνδη πάνω στη σκηνή
- Ανδρέας Λάμπρου: Επιστρέφει με το νέο rock-dance single «Τίποτα δε γίνεται τυχαία»
- Axios: Ο Βανς επέκρινε τον Νετανιάχου ότι «πούλησε» στον Τραμπ την ιδέα ενός «εύκολου» πολέμου κατά του Ιράν
- Ανδρουλάκης: Τώρα είναι η ώρα για τη νέα αλλαγή ( βίντεο)
- Happy Traveller στην Παταγονία: Ένα επικό roadtrip στην άκρη της Γης Το Β’ & το Γ’ Μέρος, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαρτίου στις 16.40, στον ΣΚΑΪ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook