«Chef στην κουζίνα σας»: Πατατόπιτα με πράσο και καπνιστή γκούντα, Su Burek με κιμά και πεντανόστιμη,νηστίσιμη μπουγάτσα με κρέμα
«Chef στην Κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σαββατοκύριακο στις 14:45, στο OPEN, για δοκιμασμένες συνταγές με σίγουροκαι απολαυστικό αποτέλεσμα!
Ο Βαγγέλης Δρίσκας κάθε Σαββατοκύριακο στις 14:45 μας υποδέχεται με τα πιο εύγευστα, θρεπτικά και ξεχωριστά πιάτα, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.
Σε κάθε «Chef στην κουζίνα σας» ο Βαγγέλης μας καθοδηγεί βήμα-βήμα παρουσιάζοντας προτάσεις για το καθημερινό και το κυριακάτικο τραπέζιαπό τις κουζίνες του κόσμου, αλλά και διαμαντάκια από την ελληνική κουζίνα. Ακόμα,εύκολη ζαχαροπλαστική για τα πιο ξεχωριστά και εντυπωσιακά γλυκά, τα οποία μπορούν να τα ετοιμάσουν ακόμα και οι αρχάριοι, νόστιμα και υγιεινά πιάτα, αλλά καιαγαπημένες ασιατικές γαστρονομικές προτάσεις.
ToΣάββατο4Απριλίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με αγαπημένες ζύμεςκαι φτιάχνειSu Burek με κιμά, με απίθανα αφράτα φύλλα και πεντανόστιμη γέμιση. Αμέσως μετά, ψήνει αρνίσια παϊδάκια με μελιτζανοσαλάτα για το κυριακάτικο τραπέζι και μαγειρεύει τις πιο τρυφερές χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι με μπίρα. Για το τέλος έχει αφήσει υπέροχες και πεντανόστιμεςταλιατέλες με ανοιξιάτικα λαχανικά, μία μακαρονάδα με φρεσκάδα και πλούσια και αρώματα.
Την Κυριακή5Απριλίου,η πρώτη συνταγή είναι μία ιδιαίτερη πατατόπιτα με πράσο και καπνιστή γκούντα. Ο chef ετοιμάζει ψητό λεμονάτο αρνάκι με πατάτες, μία κλασική και αγαπημένη συνταγή και μαγειρεύει πρωτότυπες φωλιές μελιτζάνας με κοκκινιστό μοσχαράκι και τηγανητές πατάτες για όλη την οικογένεια. Στην ώρα της ζαχαροπλαστικής, ψήνει την πιο νόστιμη και νηστίσιμη μπουγάτσα με κρέμα.
«Chef στην Κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σαββατοκύριακο στις 14:45, στο OPEN, για δοκιμασμένες συνταγές με σίγουροκαι απολαυστικό αποτέλεσμα!
Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας
Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου
Παραγωγή: d.t.k. Food Multimedia Productions
Ολες οι Ειδήσεις
- Κώστας Αχ. Καραμανλής: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές, θα παραμείνω στη Βουλή μέχρι τη λήξη της θητείας μου
- Κατερίνα Καινούργιου: Πανευτυχής με την κορούλα της – Η ανάρτηση του Παναγιώτη Κουτσουμπή – Όσα αποκάλυψε ο μαιευτήρας της για τη γέννα (βίντεο)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Πόρισμα “φωτιά” για την Κατερίνα Παπακώστα – “Θα εκτεθούμε, πρέπει να το φτιάξουμε οπωσδήποτε”
- «Chef στην κουζίνα σας»: Πατατόπιτα με πράσο και καπνιστή γκούντα, Su Burek με κιμά και πεντανόστιμη,νηστίσιμη μπουγάτσα με κρέμα
- Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της κυβέρνησης Σχοινάς, Τουρνάς και Λαζαρίδης – Βίντεο
- Ξεσπά η Ιωάννα Τούνη: “Βγήκα για ποτό και στην διπλανή παρέα διασκέδαζε αυτός που τράβηξε το βίντεο, ζήτησα να τον διώξουν αλλά δεν συνέβη”
- Βουλή – ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη διάθεση των βουλευτών η δικογραφία για τον πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό και την πρώην υφυπουργό Φωτεινή Αραμπατζή – Στην Επιτροπή Δεοντολογίας και η δεύτερη δικογραφία
- Η Ελένη Φουρέιρα είναι υποψήφια σε διεθνή βραβεία στην κατηγορία Best Performer
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook