Happy Traveller στο Αγαθονήσι Σάββατο 30 Μαΐου στις 16.50, στον ΣΚΑΪ
Το επεισόδιο ολοκληρώνεται με επίσκεψη στο Καστράκι, τον αρχαίο οχυρωμένο οικισμό του νησιού, όπου εκεί ανακαλύπτει κανείς τη μακραίωνη ιστορία του Αγαθονησίου.
Το Happy Traveller επιστρέφει εντός Ελλάδος και το Σάββατο 30 Μαΐου ταξιδεύει στο Αγαθονήσι, το μικρό και ανεξερεύνητο νησί των Δωδεκανήσων. Εκεί στο ανατολικό Αιγαίο, η εκπομπή ανακαλύπτει την αυθεντική πλευρά της ελληνικής νησιωτικής ζωής.
Ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα εξερευνούν το Μεγάλο και το Μικρό Χωριό, τους δύο βασικούς οικισμούς του νησιού. Κάνουν βόλτες, γνωρίζουν τους κατοίκους και μαθαίνουν πώς είναι η ζωή σε έναν τόσο μικρό και ήσυχο τόπο. Η περιήγηση συνεχίζεται στις παραλίες του νησιού με τα κρυστάλλινα νερά, ενώ ο Ευτύχης ανεβαίνει στις κορυφές του Αγαθονησίου για να απολαύσει την εντυπωσιακή θέα προς το Αιγαίο και τα γύρω νησιά. Στην εξερεύνηση βλέπουμε γραφικά ξωκλήσια και μικρές εκκλησίες του Αγαθονησίου, ενώ ξεχωριστή στάση αποτελεί το Καθολικό, ένα από τα πιο ιδιαίτερα σημεία του νησιού.
Το ταξίδι περιλαμβάνει και τοπικές γεύσεις, με τους ταξιδιώτες μας να δοκιμάζουν παραδοσιακά φαγητά και προϊόντα της περιοχής σε μικρά οικογενειακά μαγαζιά και ταβέρνες δίπλα στη θάλασσα.
Το επεισόδιο ολοκληρώνεται με επίσκεψη στο Καστράκι, τον αρχαίο οχυρωμένο οικισμό του νησιού, όπου εκεί ανακαλύπτει κανείς τη μακραίωνη ιστορία του Αγαθονησίου.
#happytraveller: ταξιδιωτική εκπομπή από αληθινούς ταξιδιώτες!
Ολες οι Ειδήσεις
- «Θάλασσες μας χώρισαν»: Ένα συγκλονιστικό οικογενειακό δράμα εποχής έρχεται στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ – Δείτε το τρέϊλερ
- Προφυλακίστηκε ο 28χρονος Αιγύπτιος για τη δολοφονία του δικηγόρου Σταύρου Γεωργίου
- Παντελής Παντελίδης: Συγκινεί η μητέρα του ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής – «Πάντα θα σε περιμένω»
- Η Κλέλια Ανδριολάτου κάνει γιόγκα με το μαγιό της – Βίντεο
- Κόρινθος: Ένας 25χρονος ο νεκρός από την έκρηξη και τη φωτιά σε εργοστάσιο στα Εξαμίλια (βίντεο)
- Συναγερμός στη Νίκαια: Εννέα κρούσματα σαλμονέλας – Έφαγαν στο ίδιο κατάστημα εστίασης
- Σε μόνιμες διακοπές χάρη στο Εθνικό Λαχείο: Στη Γλυφάδα ο νικητής του 1 εκατ. ευρώ που κέρδισε τον Μεγάλο Λαχνό – Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη κλήρωση της νέας έκδοσης
- Τίνα Μεσσαροπούλου: Το δείπνο με τον Γιώργο Μυλωνάκη και τον γιατρό αδελφό της
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook