Survivor – Γ. Ταβλαδάκης: «Η Άννα Μαρία το έβγαλε από το κεφάλι της αυτό που είπε για μένα» (video)

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά εμφανίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρώην παίκτης του Survivor Γιώργος Ταβλαδάκης, ο οποίος κατάφερε να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο για τρεις εβδομάδες μαζί με τον Σάκη Κατσούλη και την Χριστίνα Κεφαλά.
Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Ταβλαδάκης ξεκαθάρισε αν όντως είπε στην Άννα Μαρία και τον Νίκο πως ο κόσμος τους θεωρεί τους πιο μισητούς παίκτες στο Survivor, ενώ αποκάλυψε και αν γνωρίζονταν τελικά ή όχι με τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα.
«Όταν μπήκα στο Survivor ήμασταν άλλες 23 μέρες στο ξενοδοχείο. Δε μπορούσε 46 μέρες να ξέρω τι γίνεται. Αυτό που είπε η Άννα Μαρία το έβγαλε από το κεφάλι της. Σε αρκετά πράγματα ήμουν δίκαιος. Με τον Σάκη γνωριζόμασταν από το 2018. Ειπώθηκε κάτι πάρα πολύ βαρύ που ο κάθε άνθρωπος θα εκνευριζόταν και θα αντιδρούσε όπως ο Σάκης. Ήταν παραποιημένα λόγια της Μαριαλένας», διευκρίνισε.
«Ο κόσμος έχει τη λάθος εντύπωση πως όταν κάποιος μπαίνει φαγωμένος θα είναι καλύτερος, δεν είναι έτσι γιατί τα παιδιά έχουν μάθει τις πίστες, έχουν συνηθίσει εκεί… Ο Λιανός είναι φτιαγμένος για αυτό το παιχνίδι, ξέρει ακριβώς πως να χειριστεί την κάθε κατάσταση, έχει πολύ χιούμορ. Από τους μπλε θα ήθελα να δω τον Σάκη νικητή, από τους κόκκινους τον Παύλο Γαλακτερό ή τον Ηλία. Πεντάδα θα έβλεπα Σάκη, Μαριαλένα, Ηλία, Καρολίνα και Παύλο. Τον Πάνο Καλίδη πριν το παιχνίδι δε τον ήξερα, τον ήξερα σαν καλλιτέχνη, ούτε τη Μαριαλένα την ήξερα προσωπικά απλά ότι είναι κοπέλα του Σάκη», ανέφερε ακόμα.
Ολες οι Ειδήσεις
- Έκρηξη στην Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν εκρηκτικά και πυροκροτητές στο διαμέρισμα που έμενε η 39χρονη που σκοτώθηκε (βίντεο)
- «ΜΕΛΛΟΝ ΕΝΑ» powered by ΔΕΗ: Πρεμιέρα το Σάββατο 10 Μαΐου στις 16.55 στον ΣΚΑΪ
- Light: Η δημόσια συγγνώμη μετά τις κατηγορίες της ΕΣΑμεΑ για μισαναπηρισμό – “Όλη η ευθύνη, είναι απολύτως δική μου”
- Πρίγκιπας Χάρι: «Δεν ξέρω πόσο καιρό έχει ακόμα ο πατέρας μου» – Η φράση που εξόργισε τον Βασιλιά Κάρολο – Τον κατηγορεί για έλλειψη σεβασμού
- Ζαχάροβα κατά Ζελένσκι: «Τρομοκράτης διεθνούς εμβέλειας – Δεν σέβεται ούτε τον παππού του, βετεράνο του πολέμου»
- Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντα από την έκρηξη και αμέσως μετά – «Έβαλε τη βόμβα και γύρισε να ελέγξει» η επικρατέστερη εκδοχή για την 39χρονη που σκοτώθηκε
- Πρώτος ο Αντώνης Σρόϊτερ και το δελτίο του ALPHA – Η τηλεθέαση στα κεντρικά δελτία ειδήσεων
- Σύσκεψη για τη βία στα ΑΕΙ: Αυστηρές συνέπειες σε ποινικό, πειθαρχικό και αστικό επίπεδο για τους παραβάτες
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook