Γιατί εκνευρίστηκε η Μαριαλένα όταν είδε τον πρώην της να μπαίνει στο παιχνίδι με τη Χριστίνα;

Οργιάζουν τα spoiler του Survivor, σύμφωνα με τα οποία η Μαριαλένα έχει μάθει ότι την σχολίαζουν στην Αθήνα για τη σχέση της κι έχει γίνει έξαλλη. Ισχύει όμως κάτι τέτοιο;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Ευτυχείτε», η αλήθεια είναι πως η Μαριαλένα δεν γνωρίζει καθόλου από τον Άγιο Δομίνικο τι γίνεται στην Αθήνα, καθώς η παραγωγή δεν αποκαλύπτει στους παίκτες τέτοιου είδους πληροφορίες. Εκτός δε του τι αποκαλύπτει η ίδια η παραγωγή και τι όχι, να σημειώσουμε ότι ακόμα και οι παίκτες που αποχωρούν από το Survivor το κινητό τους τηλέφωνο το παίρνουν στο αεροπλάνο.

Άλλη «πληροφορία» που δεν επιβεβαιώνεται είναι η φήμη πως η μητέρα της Μαριαλένας ζήτησε από την παραγωγή να επικοινωνήσει με την κόρη της.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Λιβάνης ήξερε από την αρχή ότι ο Σάκης θα μπει στο Survivor, ενώ για την είσοδό του στο παιχνίδι ήξερε και η Μαριαλένα. Γνώριζαν, δηλαδή, σαν ζευγάρι εξαρχής ότι θα είναι ο Σάκης στο παιχνίδι και ήξεραν ότι θα «παίξει» πολύ το ριάλιτι της πρώην και του πρώην.

Τι σήμαινε όμως η αντίδραση της Μαριαλένας όταν μπήκε στο παιχνίδι ο Σάκης, εφόσον γνώριζε από πριν ότι θα γίνει αυτό; Η παίκτρια είχε την αντίδραση που είδαμε αφενός διότι, επειδή είχε ήδη περάσει ένας μήνας, πίστεψε πως ο Σάκης τελικά δεν θα έμπαινε στο παιχνίδι, αλλά και αφετέρου διότι ο Σάκης μπήκε στο παιχνίδι με τη Χριστίνα. Η Μαριαλένα νόμιζε πως η Χριστίνα είναι η νυν του Σάκη και θεώρησε υπερβολή να εμφανιστεί και ο πρώην της και η νυν του!

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook