Η αδερφή της Μαριάνθης, μίλησε στο Πρωινό και αναφέρθηκε στην αποχώρηση της 29χρονης από το Survivor και στον καβγά της με τη Νικολέττα...

«Η Μαριάνθη φάνηκε πως ίσως και να περίμενε να αποχωρήσει. Εγώ θέλω να εστιάσω στο γεγονός ότι τους χαιρέτησε όλους, όχι ψυχρά. Το πιο πιθανό είναι πως όταν βγουν όλοι από το παιχνίδι, δεν θα έχει κρατήσει κακία σε κανέναν, γιατί είναι άνθρωπος που συγχωρεί» είπε και συμπλήρωσε:

«Η Μαριάνθη ήταν αναμενόμενο να ξεσπάσει με τόσα που είχαν γίνει. Είχε κρατήσει αποστάσεις, αλλά κάποια στιγμή το ποτήρι ξεχείλισε και ξέσπασε. Δεν την είχαμε ξαναδεί έτσι. Η Μαριάνθη είναι άνθρωπος με πειθαρχεία και αξιοπρέπεια. Έχει πάρα πολύ υπομονή και όταν έρχεται σε αυτή τη θέση, σημαίνει πως όντως κάτι έχει γίνει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 01:00:08

Υπενθυμίζεται, πως το βράδυ της Τετάρτης η Μαριάνθη Κάσδαγλη και η Νικολέτα Μαυρίδη, πριν από το αγώνισμα επικοινωνίας, παραλίγο να πιαστούν στα χέρια!

«Σε νοιάζει πάλι να κανονίσεις τα ματσαρίσματα στις τέντες για να βγεις έξω να χορέψεις το λατίνικο, αλλά την επόμενη φορά να θυμηθείς πρώτα να τελειώσεις τον στόχο και μετά να χορέψεις! Πριν κάνεις κριτική σε μένα και στο πως μιλάω! Κατάλαβες; Έλα τώρα Νικολέτα! Τράβα πιο πέρα και μην ασχολείσαι άλλο μαζί μου» είπε η Μαριάνθη…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook