«Μαίνεται ο πόλεμος» μεταξύ Κοκλώνη-Καμπουρέλη...

Σε μήνυση εναντίον της Τέτας Καμπουρέλη προχώρησε ο Νίκος Κοκλώνης, έπειτα από την απαίτησή της να της καταβάλει ο επιχειρηματίας το ποσό των 50.000 ευρώ.

Χθες η εκπομπή, «Ευτυχείτε», αποκάλυψε τα απειλητικά μηνύματα της γνωστής αισθητικού προς τον ιδιοκτήτη του περιοδικού «ΟΚ!». Αφορμή στάθηκε το ρεπορτάζ του περιοδικού μία φωτογραφία που βρίσκεται στο τεύχος που κυκλοφορεί το Σάββατο 3 Απριλίου.

Στο ίδιο τεύχος υπάρχει και ρεπορτάζ για την περίφημη υπόθεση του ριφιφί στο Ψυχικό, στην οποία είναι κατηγορούμενος ο 58χρονος σύζυγός της, Βασίλης Γκουρούση.

Επίσης προβλήθηκε και ο διάλογος με τα μηνύματα της Τέτας Καμπουρέλη με τον Νίκο Κοκλώνη, μηνύματα που ανέβασε και σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο εκδότης και παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης.

Η απάντηση του Νίκου Κοκλώνη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eReportaz ο τηλεοπτικός παραγωγός, συνοδευόμενος από δυο δικηγόρους, επισκέφθηκε το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής όπου κατέθεσε μήνυση σε βάρος της Τέτας Καμπουρέλη η οποία φέρεται να του ζητούσε 50.000 ευρώ για φωτογραφίες που έβαλε στο περιοδικό του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Νίκος Κοκλώνης συναντήθηκε με τον επικεφαλής της Δίωξης Εκβιαστών, Νικόλα Νταβαρίνο, όπου εξέθεσε τον εκβιασμό που υποστηρίζει ότι υφίσταται από την αισθητικό η οποία μέσω μηνυμάτων του ζητούσε 50.000 ευρώ προκειμένου να μην φέρει τα κανάλια κάτω από το σπίτι του και “αποκαλύψει” πράγματα για το παρελθόν του

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook